Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

O επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης στο νομό Πέλλας

Γράφει η δημοσιογράφος Ελισσάβετ Σίσκου 

 Στο πλαίσιο μιας ευρύτερης περιοδείας στη Μακεδονία ο κ. Λαφαζάνης, πρόεδρος της ΛΑ.Ε, επισκέφτηκε την Έδεσσα. Μίλησε με φορείς της πόλης και του εξέθεσαν τα προβλήματά τους. Εντυπωσιάστηκε με την υποδοχή του κόσμου. Είχε συνάντηση  με την Περιφερειακή Συνδικαλιστική Ενότητα των εργαζομένων της πόλης και συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως με την υποστελέχωση της περιοχής.
Σε ομιλία  και συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας,  εξέφρασε την αντίθεσή του με το ξεπούλημα των επιφανειακών και υπόγειων υδάτων από την κυβέρνηση. Αναφέρθηκε στη βοήθεια που προσφέρουν τα στελέχη της ΛΑ.Ε,  ώστε να αναστέλλονται πλειστηριασμοί  κατοικιών. Εκτίμησε πως, η επόμενη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα προέλθει από την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων – κόκκινα δάνεια.
Το κόμμα του έχει κάνει προσπάθεια να ενώσει  αντιμνημονιακές, αριστερές και πατριωτικές δυνάμεις, κάποιες από αυτές ανταποκρίθηκαν, το Κ.Κ.Ε  δε  θέλει, ούτε η Ανταρσία.
Στην ερώτηση μου, για ποιο λόγο  ο σημερινός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  έκανε τα αντίθετα από αυτά που υποσχέθηκε  προεκλογικά-- επειδή ξεκίνησαν σαν συνοδοιπόροι στον αγώνα και στο κυβερνητικό έργο Τσίπρας-Λαφαζάνης-- απάντησεː « επειδή υποτάχθηκε στα σχέδια του ευρωπαϊκού κατεστημένου και της ντόπιας ολιγαρχίας, για να έχει τη στήριξή τους ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more