Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Την Πέμπτη στην Πέλλα ο Κ. Μητσοτάκης χωρίς κεντρική ομιλία

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριάκος Μητσοτάκης Πλιόγκας
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Πέλλας ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θα επισκεφτεί την Πέλλα δεν θα πραγματοποιήσει μεγάλη κεντρική ομιλία όπως είχε ακουστεί και είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο από κάποια μέλη του Κόμματος σε ιστοσελίδες. Ο κος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί αρκετές περιοχές και θα μιλήσει με τους πολίτες για να ακούσει τα προβλήματα των πολιτών. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την θέση του Προέδρου της ΝΔ αναφορικά με το Σκοπιανό που βρίσκεται στην επικαιρότητα. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ με την επίσκεψη: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πρόεδρος της ΝΔ κος Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 11/01/2018 περιοδεία στο Νομό Πέλλας, κατά την διάρκεια της οποίας θα επισκεφθεί  την Έδεσσα , τα Γιαννιτσά, τη Σκύδρα, την Αριδαία, την Κρύα Βρύση, τους Προμάχους, τη Σωσάνδρα, το Λουτράκι και το Μαυροβούνι .
Την ίδια μέρα στις 20:00 θα έχει συνάντηση με κομματικά στελέχη στο ξενοδοχείο PELLA στα Γιαννιτσά.
Η περιοδεία του  Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι διαφορετική από τις καθιερωμένες καθώς ο Πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφθεί όσο το δυνατό περισσότερες πόλεις και χωριά του Νομού μας, θα περπατήσει στους δρόμους και τις πλατείες για να συνομιλήσει με τους πολίτες, να ακούσει τα καθημερινά τους προβλήματα και να συζητήσει για το μέλλον.

ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας                                                           ο Γραμματέας ΝΟΔΕ Πέλλας

Αθανάσιος Γίδαρης                                                                                  Λύσανδρος Αμιτζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more