Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Διαδικαστικό το πρώτο Δημοτικό συμβούλιο της χρονιάς στην Έδεσσα


Αποτέλεσμα εικόνας για Δημοτικό συμβούλιο Έδεσσας

ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

Η σύγκληση του Δ.Σ. Έδεσσας ήταν για  μια  σύντομη συνεδρίαση  με καθαρά διαδικαστικά θέματα, όπως εξήγησε ο γραμματέας κ. Φίλιππος Γκιούρος. Τα μέλη δεν είχαν καμιά  αντίρρηση,  ούτε  επείγουσες ερωτήσεις. Θα τεθούν όλα τα ζητήματα,  29 Ιανουαρίου ημέρα Δευτέρα,  στην επόμενη τακτική συνεδρίαση μαζί με  θέματα που προέκυψαν  από την προηγούμενη διαδικασία  και ο απολογισμός πεπραγμένων.
ΤΕΧΝΙΚΑ  ΘΕΜΑΤΑ ː
Ορίστηκαν μέλη, μετά από κλήρωση, στη νεοσύστατη Τεχνική Υπηρεσία,  για τη συμμετοχή τους στην Επιτροπή  Κρίσης Καλλιτεχνικής Αρτιότητας ː κ. Σόντρας  Ιωάννης με αναπληρωτή τον κ. Ιωάννη Μουράτογλου.
Αναδείχτηκαν,  μετά από κλήρωση, δύο μέλη από το Δ.Σ, για τη συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής μικρών έργων ː η κ. Αρβανιτίδου- Ιωσηφίδου Ζωγράφα με αναπληρωτή τον κ. Μιχάλη  Φουνταλή και  η κ. Κατσάρα- Βλάχου Μαρία με  αναπληρώτρια την κ. Ιατρίδου-Βλαδίκα Αναστασία.

Επίσης, αναδείχθηκε μετά από κλήρωση, μέλος από το δημοτικό συμβούλιο, στις επιτροπές προσωρινής και οριστικής παραλαβής δημοτικών έργων, έτους 2018, τα οποία ανατέθηκαν με τις διαδικασίες του Ν.3669/2008, προϋπολογισμού άνω των 5.869,41 ευρώ ː  η κ. Κατσάρα-Βλάχου Μαρία με αναπληρωματικό μέλος την κ Ιατρίδου-Βλαδίκα Αναστασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more