Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

O Γιάννης Μπίνας νέος διευθυντής στα Λουτρά!

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης Μπίνας Αλμωπία

Ο Γιάννης Μπίνας εκλέχτηκε νέος διευθύνων σύμβουλος στην Δημοτική επιχείρηση των Λουτρών. Αρχικά την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε το Δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας όπου και έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Χρήστο Δίμτση που είχε καταθέσει πριν από περίπου δυο μήνες.  Η αντιπολίτευση του Δημήτρη Πασόη απουσίαζε την από την διαδικασία. Μάλιστα κινδύνεψε η διαδικασία να τιναχθεί στον αέρα καθώς δεν υπήρχε απαρτία. Τελικά όμως η προσέλευση του Δημοτικού συμβούλου Τάσου Θεοδωρίδη της αντιπολίτευσης έδωσε την απαραίτητη απαρτία. Στη συνέχεια ήρθαν και οι διαφωνούντες Δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Μπάτσης και Γιάννης Κετικίδης.  Ο κος Μπίνος πήρε το λόγο και ευχαρίστησε τον κο Δίμτση για τα θετικά αποτελέσματα καθώς για πρώτη φορά δόθηκαν 40.000 ευρώ από την δημοτική επιχείρηση στον Δήμο Αλμωπίας. Ο Δήμαρχος και πρόεδρος των Λουτρών αποδέχθηκε την παραίτηση του και πρότεινε τον κο Μπίνα.

Δ. Ασβεστόπουλος: Ψηφίζω λευκό για τον διευθυντή
Το λόγο πήρε ο Δημήτρης Ασβεστόπουλος επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης ο οποίος τόνισε ότι πλέον η Δημοτική επιχείρηση ξεχωρίζει από τα οικονομικά μεγέθη της και ζήτησε να αλλάξει καταστατικό ώστε να γίνει μια σύγχρονη εταιρία. Μάλιστα ζήτησε από την Δημοτική αρχή να χαράξει αυτές τις γραμμές ώστε να μην χρειάζεται να κάνει μικροπολιτική στις θέσεις. Αναφορικά με τον νέο διευθυντή τόνισε τον εκτιμά και τον σέβεται αλλά θα δώσει λευκή ψήφο.

Δ. Πασόης: Εσωκοματική υπόθεση η εκλογή του Διευθυντή
Ο Δημήτρης Πασόης ο οποίος μαζί με τον συνδυασμό του απουσίαζε από το Δημοτικό συμβούλιο αλλά έδωσε το παρόν στην γενική συνέλευση που ακολούθησε τόνισε τα ακόλουθα: Συνειδητά δεν συμμετείχαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την αντικατάσταση του Διευθυντή των Λουτρών. Επειδή ακούστηκαν πολλά αυτές τις μέρες ότι η αντιπολίτευση μπαίνει εμπόδιο στην επιλογή Διευθύνοντος Συμβούλου και προς αποφυγή κάποιων συνειρμών, δεν συμμετείχαμε σε αυτή την εκλογή γιατί θεωρήσαμε ότι είναι ενδοπαραταξιακή υπόθεση εκλογής Διευθύνοντος Συμβούλου. Θέλω να συγχαρώ το νέο Διευθυντή για την εκλογή του, να του ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του, για το καλό της επιχείρησης και γενικότερα για την Αλμωπία. Τέλος πρότεινε για την θέση του μέλους του Δ.Σ. ως μέλος της αντιπολίτευσης την κα αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνα Μπαγκή

Εμπειρία κύρος και οντότητα
Είναι δεδομένο ότι η επιλογή του Γιάννη Μπίνα για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου για την δημοτική επιχείρηση των Λουτρών, συνδυάζει την εμπειρία με τη γνώση και δίνει κύρος και οντότητα σε αυτή την θέση. Ο Γιάννης Μπίνας υπήρξε από τους πρωτεργάτες της λουτρόπολης στο Λουτράκι, είχε διατελέσει μέλος της τοπικής κοινότητας και πρόεδρος της την περίοδο 1986-1990 όπου και διεκδίκησε και έφερε έργα μερικών δεκάδων εκατομμυρίων δραχμών εκείνη της εποχή και είχε προγραμματίσει και υλοποιήσει ασφαλτοστρώσεις στο χωριό. Την τελευταία περίοδο ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου Ο Γιάννης Μπίνας λοιπόν καλείται να οδηγήσει ως καλός καπετάνιος την Δημοτική επιχείρηση σε ήρεμα νερά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more