Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Κινητοποίηση Σωματείων Εργαζομένων στη ΔΟΥ Γιαννιτσών ενάντια στους πλειστηριασμούς κατοικιών


Η μάχη τώρα ξεκινάει !
       Η Επιτροπή Αγώνα στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων Γιαννιτσών, η Επιτροπή Αγώνα στο Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, η Ένωση Νοσοκο-μειακών Ιατρών Πέλλας (ΕΝΙΠ) και η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών πραγματοποίησαν κινητοποίηση στην Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών με κεντρικό σύνθημα Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.
      Με ανακοίνωσή τους και με συνθήματα : “Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή κατοικία” και Αγώνας ενάντια στις κατασχέσεις”, κάλεσαν την εργατική τάξη, τις φτωχές εργατικές και λαϊκές οικογένειες της περιοχής να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που εκτός από την εκμετάλλευση και τη φτώχεια, ρημάζει στην κυριολεξία το βιός των φτωχών οικογενειών προς όφελος των τραπεζιτών και των αρπαχτικών.
    Η επίθεση της κυβέρνησης και των αρπαχτικών θα κλιμακωθεί. Οι κατασχέσεις χρημάτων για χρέη θα διευρυνθούν από το Μάιο. Δεν υπάρχει εργατικό σπίτι που δε χρωστάει στην τράπεζα, εφορία, Δήμο.  Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα αφορούν και στην πρώτη κατοικία, θα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα (αντί μίας που ίσχυε μέχρι τώρα) και θα δίνεται η δυνατότητα στους τραπεζικούς ομίλους να εκχωρούν τα λεγόμενα κόκκινα δάνεια σε εταιρείες- κοράκια προκειμένου να προχωρούν άμεσα σε εκποίηση περιουσιών μαζί με τους τραπεζίτες! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κάνει ένα βήμα παραπάνω. Διαλύει ουσιαστικά την όποια παρεχόμενη προστασία υπήρχε στην πρώτη κατοικία.
     Με τη σημερινή κινητοποίησή μας τη Τετάρτη 21/2 (μέρα από την οποία οι πλειστη-ριασμοί θα διενεργούνται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά) και με σύνθημα “Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” ενωνόμαστε με δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις και φορείς του κινήματος και ανταποκρινόμαστε το σχετικό κάλεσμα του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ.)
    Οργανώνουμε τώρα αποφασιστικά την πάλη μας. Απευθυνόμαστε πλατιά στους εργαζόμενους και τους άνεργους, τους καλούμε να οργανώσουν Συσκέψεις,  Συγκεντρώσεις, Διαμαρτυρίες, Κινητοποιήσεις, που θα δυναμώσουν την πίεση στην κυβέρνηση.
     Καλούμε κάθε τίμιο συνδικαλιστή, τα Σωματεία, τους Συλλόγους και τους Φορείς της περιοχής, να ενώσουν μαζί μας τη φωνή τους.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Επιτροπή Αγώνα στο Σωματείο Ιδ. Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων Γιαννιτσών
Επιτροπή Αγώνα στο Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ
Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας (ΕΝΙΠ)
Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών


( Επικοινωνία: 6936116086 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more