Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου

     Με κάθε τιμή και λαμπρότητα θα γιορτάσει για ακόμα μία χρονιά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, προσκαλώντας όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις.
Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ημέρα Κυριακή, ο εορτασμός θα ξεκινήσει στις 10.30 π.μ., με την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεάπολης, θα συνεχιστεί στις 11 π.μ., με την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας, τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της προτομής του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και θα ολοκληρωθεί με την καθιερωμένη παρέλαση μαθητών, προσκόπων, αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, μελών νομικών προσώπων και συλλόγων του δήμου που θα ξεκινήσει στις 11.30 π.μ., στη λεωφόρο Ανδρέα Γ. Παπανδρέου (Νεάπολη).

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αλλαγές στα δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας θα ισχύσουν λόγω της παρέλασης στη Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου στη Δ.Ε. Νεάπολης.
Ειδικότερα, και κατόπιν σχετικών αιτημάτων του δήμου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι της Κυριακής 25 Μαρτίου η Τροχαία θα προβεί σε διακοπή κυκλοφορίας στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου από το ύψος της οδού Επταπυργίου μέχρι την οδό Παναγή Τσαλδάρη και όλων των κάθετων δρόμων της Αν. Παπανδρέου μεταξύ των δύο οδών, καθώς και στα δύο ρεύματα της οδού Π. Τσαλδάρη από το ύψος της οδού Αγαθουπόλεως μέχρι τη Λεωφ. Αν. Παπανδρέου.
Επιπλέον, θα μονοδρομηθεί η οδός Π. Τσαλδάρη από την οδό Αγίου Γεωργίου μέχρι την οδό Αγαθουπόλεως με κατεύθυνση προς την Αν. Παπανδρέου.
Να προστεθεί ότι η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι της Κυριακής και στην οδό Ελ.Βενιζέλου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Αν. Παπανδρέου μέχρι την οδό Ίμβρου.

Επίσης, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι της Κυριακής, στη Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου και την οδό Παναγή Τσαλδάρη, τα λεωφορεία των γραμμών Νο 18, 25, 35, 57 και 64 με κατεύθυνση προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα ακολουθούν τη διαδρομή Αν. Παπανδρέου, Ελπίδος, Αγνώστου Στρατιώτου, Δαβάκη, κ.λπ., και το αντίθετο κατά την επιστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more