Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΜΙΧΑΗΛ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 (Άβατο)


           Ο Μιχαήλ Τζουγανάκης είναι ένας μουσικός, τραγουδιστής και συνθέτης από την Κρήτη, που κατάφερε με τις μουσικές του γνώσεις να παντρέψει την παραδοσιακή κρητική μουσική με μοντέρνους ήχους και να κάνει παραλλαγές εμπλουτίζοντας τα κρητικά παραδοσιακά τραγούδια. Τεταρτη 28 Μαρτίου στο Άβατο live stage.
Η αστείρευτη έμπνευσή του μαζί με την μοναδική φωνή και ερμηνεία του γίνεται ένα με το Λαούτο δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα, γεφυρώνοντας πάντα με σεβασμό το παλιό με το νέο.
Ο Μιχαήλ Τζουγανάκης θα εμφανιστεί μαζί με  το γιό του  Αλέξανδρο Τζουγανάκη με τον οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι το ‘Χρώμα π’αγαπάς’. Οι εμφανίσεις του Μιχαήλ Τζουγανάκη χαρακτηρίζονται από το απρόβλεπτο, καθώς η αγάπη του κοινού είναι αυτή που ενεργοποιεί τη δύναμή του και που ο ίδιος ανταποδίδει μέσα από τη γλώσσα της μουσικής του.
Μια  ξεχωριστή βράδια στην οποία θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε να ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια, παλαιότερα αλλά και νέα, από τη μεγάλη δισκογραφική του πορεία, μουσικά κομμάτια της τηλεοπτικής σειράς Μπρούσκο αλλά και άλλων αγαπημένων τραγουδοποιών της ελληνικής Έντεχνης σκηνής και θα μας χαρίσει ένα μαγικό αξέχαστο ταξίδι μουσικής.

INFO
Άβατο, (café bar, live stage)

Αγνωστου Στρατιώτου 44, Πολίχνη
Ώρα έναρξης: 22:30
Τηλ κρατήσεων: 6936513776, 2310666869


Οργάνωση, Παραγωγή, επικοινωνία

Μαριλού Φυντανίδου

Livestr.
Παραγωγή, διοργάνωση και προώθηση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων
Επικοινωνία, προβολή, booking καλλιτεχνών
Για συνεντεύξεις, με τον καλλιτέχνη και φωτογραφικό υλικό επικοινωνείτε   στο: 6949950530 
Mail: info@livestr.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more