Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Βράβευση Νηπιαγωγείου Λουτρακίου στο 4ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα /διαγωνισμό: «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές γέφυρες».


Το Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ενότητα διαγωνισμού, συνδιοργανώνεται από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, την Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος.
Επιπλέον, το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και υλοποιείται  με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου. Βασική επιδίωξη του προγράμματος είναι να αποτελέσει εκπαιδευτική «γέφυρα» ανάμεσα στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια για να ενδυναμώσει τη συνεργασία και την επικοινωνία ανάμεσα σε όλες τις μαθητικές κοινότητες του Ελληνισμού.
Στο φετινό διαγωνισμό, συμμετείχαν 245 σχολεία όλων των βαθμίδων, από την Ελλάδα, τη Κύπρο και την Ομογένεια, με περίπου 9000 μαθητές και 1850 μαθητικές δημιουργίες με ταλέντο και έμπνευση.
Το Νηπιαγωγείο Λουτρακίου, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, συμμετείχε στο 4ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα / διαγωνισμό: «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές γέφυρες», και διακρίθηκε κατακτώντας το 2ο βραβείο στην κατηγορία «Εικαστικό έργο – Ζωγραφιά», με τίτλο μαθητικής δημιουργίας, «Πατρίδες Αγάπης». Η εκδήλωση βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στις 09 Μαΐου 2018, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Λευκωσία).
Τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων του Νηπιαγωγείου Λουτρακίου, κος Καρύδης Θωμάς, κα Μουσαφείρη Κυριακή και κα Χατζηβασιλείου Δέσποινα,  συγχαίρουν ολόψυχα τα παιδιά για τη συμμετοχή και τη διάκρισή τους και ευχαριστούν θερμά την κα Αναστασία Αζά για την πολύτιμη συνεισφορά της στο πρόγραμμα. Τέλος, δε θα μπορούσαν να παραλείψουν ευχαριστήρια σε όλους τους γονείς για το αληθινό τους ενδιαφέρον στην όλη διαδικασία και στις φετινές δράσεις του νηπιαγωγείου Λουτρακίου.
Ο Προϊστάμενος του Νηπιαγωγείου Λουτρακίου
Θωμάς Καρύδης
Εκπαιδευτικός ΠΕ 60 ,
Med. Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more