Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Ο 78ΧΡΟΝΟΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΡΑΝΤΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙ ΠΕΛΛΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 8ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΛΙΜΝΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ

Ο αειθαλής αθλητής συμπαθητικός κύριος Χρήστος Γεραντίδης 78 χρονών από το Αρσένι Σκύδρας, φωτεινό παράδειγμα συμμετοχής, συνέπειας και αντοχής φέτος είναι αυτός που κέρδισε το μεγαλύτερο χειροκρότημα συμμετέχοντας στο πετυχημένο  8ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Λίμνης Βεγορίτιδας που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 18.2.2018  ο οποίος και έχει καθιερωθεί ως θεσμός στην Άρνισσα Πέλλας.
Τον αγώνα δεν ήθελε να τον χάσει με τίποτε οι τηλεφωνικές κλήσεις που  έκανε ήταν αμέτρητες προκειμένου να μάθει την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, που φέτος συμμετείχε στα 5 χιλ/τρα και όχι στα 21 χιλ/τρα όπως τις άλλες χρονιές.
Την ημέρα που δέχθηκε το τηλεφώνημα για να ενημερωθεί για την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα είπε : «Κώστα δεν σε ακούω, μισό λεπτό να σβήσω το τρακτέρ" και αυτό επειδή ήταν στο χωράφι και κλάδευε!!!!» Το 2016 μάλιστα που συμμετείχε στον 6ο Ημιμαραθώνιο τερματίζοντας στα  21 χιλ/τρα έγραψε και έστειλε ευχαριστήριες επιστολές μαζί με φωτογραφίες  προς το Αστυνομικό Τμήμα Άρνισσας, Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας και το περιοδικό «Αστυνομική Ανασκόπηση» της Ελληνικής Αστυνομίας για να δώσει συγχαρητήρια για τα άψογα μέτρα τάξης και τροχαίας αλλά και για όλη την διοργάνωση. Το κύπελλο που του απονεμήθηκε  το 2016 τιμής ένεκεν για την συμμετοχή του το έχει σε περίοπτη θέση στο σπίτι του και το καμαρώνει περήφανος!
Πολλά συγχαρητήρια κύριε Χρήστο, σε θαυμάζουμε όλοι,  ο Θεός να σου δίνει δύναμη και υγεία και να σε δούμε με χαρά να συμμετέχεις και στον 9ο Ημιμαραθώνιο στην Άρνισσα και για τα επόμενα 150 χρόνια…!

Κώστας Δάμος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more