Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Α.Φωκάς: «Κατάφωρο αίσθημα αδικίας κατά του ΠΑΟΚ»

Για ερωτήματα που γεννώνται μετά από την παράλογη και άδικη απόφαση του Πρωτομελούς Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου και της Μαρίας Σκολαρίκη, που ήταν η προεδρεύουσα στην υπόθεση της εκδίκασης στην υπόθεση του ΠΑΟΚ, κάνει λόγο ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Κεντρώων, Άρης Φωκάς. Αναφερόμενος ο κ. Φωκάς, στην ποινή επισημαίνει πως «αφαιρέθηκαν από τον ΠΑΟΚ τρεις βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, το ματς κατοχυρώθηκε 0-3 υπέρ του Ολυμπιακού, επιβλήθηκε χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων ευρώ και πειθαρχική ποινή διεξαγωγής δύο αγώνων χωρίς θεατές».

 Παράλληλα θέτει τρία καίρια ερωτήματα:
-      Γιατί υπήρξε η ανάγκη συμπληρωματικής έκθεσης από τον κ. Αρετόπουλο; Μήπως του ζητήθηκαν συγκεκριμένες απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις;
-      Γιατί δεν δέχθηκε η κα. Σκολαρίκη τη δίκαιη αναβολή που ζήτησαν οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ;
-      Προπάντων, γιατί για ένα κομμάτι χαρτί να τιμωρηθεί ένας τόσο μεγάλος σύλλογος;

«Την μέρα εκείνη, μέσα στο γήπεδο της Τούμπας δεν άναψε ούτε ένας πυρσός. Αντίθετα, πετάχθηκαν πολλά ρολά χαρτιού, όπως είθισται να συμβαίνει σε κάθε μεγάλο αγώνα για λόγους πανηγυρισμού. Ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ πήγε στο γήπεδο για να δει ποδόσφαιρο, για να

χειροκροτήσει την καλύτερη, αγωνιστικά, για φέτος, ομάδα. Σε μια σύγχρονη χώρα δικαίου, στο τέλος κάθε χρονιάς, πρωταθλητής πρέπει να αναδεικνύεται αυτός που ήταν καλύτερος στο χορτάρι και στα γήπεδα» σημειώνει ο κ. Φωκάς, επισημαίνοντας πως «με μια μη στοιχειοθετημένη και κατάφωρα άδικη απόφαση, ανοίγει ο δρόμος για να υπάρχει ένα δεδικασμένο, βάσει του οποίου, αν περάσει, δε θα ξαναγίνει μεγάλος αγώνας  στην Ελλάδα, παρουσία κόσμου. Η απόφαση είναι σκληρή, είναι άδικη. Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα να διορθωθεί με τη διαδικασία της έφεσης. Ελπίζουμε να γίνει, να επικρατήσει το δίκαιο υπέρ του άδικου».

«Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως ο ΠΑΟΚ απηχεί στις καρδιές εκατομμυρίων φιλάθλων και θα πρέπει να λάβει, άμεσα, τέλος η πρωτοφανής αδικία. Δεν επιζητούμε να αδικηθεί άλλη ομάδα. Έχει αποδείξει, πρώτος, ο ΠΑΟΚ πως αυτός χειροκροτά τον καλύτερο στα γήπεδα» καταλήγει ο κ. Φωκάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more