Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Έφη Ταμβίσκου: οι εκλογές πλησιάζουν και ο κύριος Γιάννου σύντομα θα αποτελεί παρελθόν

Αποτέλεσμα εικόνας για Έφη Ταμβίσκου
Απάντηση στις κατηγορίες του Δημήτρη Γιάννου προς την ίδια, έδωσε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Έφη Ταμβίσκου με δελτίο τύπου που εξέδωσε τονίζοντας ότι σύντομα ο Δημήτρης Γιάννου θα αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα από την διόπτρα της δεν διέφυγε και ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Φίλιππος Γκιούρος τον οποίο κατηγόρησε για μεροληψία. Η κα Ταμβίσκου τόνισε τα ακόλουθα: 

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έλαβε χώρα εις βάρος μου για ακόμα μια φορά, μια αναίτια, απροκάλυπτη, χυδαία και προσχεδιασμένη επίθεση του Δημάρχου Έδεσσας. Υβριστικοί  χαρακτηρισμοί, οι οποίοι μάλιστα έγιναν πλήρως “ανεκτοί” με προκλητικότητα και μεροληψία από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Δυστυχώς ο κ. Γιάννου, έχει χάσει πλήρως την ψυχραιμία του και καλύπτει την ένδεια του έργου και των επιχειρημάτων του αλλά και την πολιτική ανικανότητά του, με την καθεστωτική λογική που τον διέπει.

Δύο χρόνια μετά την ανεξαρτητοποίηση μου, ο κ. Γιάννου, αντί να απαντά στα ερωτήματά μου τα οποία σχετίζονται με θέματα του Δήμου μας, αναλώνεται στο να ανακαλύπτει επιλεκτικά έναν «μόνιμο πολιτικό εχθρό» στο πρόσωπό μου, χάνει την ψυχραιμία του, υβρίζει και απειλεί άμεσα και έμμεσα, αναδεικνύοντας κατά κάποιο τρόπο το πραγματικό του πρόσωπο. Ένα πρόσωπο που είναι ανάρμοστο για αυτήν την πόλη, για αυτόν τον Δήμο και τον θεσμό που υπηρετεί. Προσωπικά δεν θα ακολουθήσω το παραδειγμα του και δεν πτοούμαι αν και γνωρίζω ότι τέτοιου είδους επιθέσεις στο πρόσωπό μου θα συνεχιστούν. Ευτυχώς οι εκλογές πλησιάζουν και ο κύριος Γιάννου σύντομα θα αποτελεί παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more