Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας Σπυρίδωνα Διόγκαρη.


 Αποτέλεσμα εικόνας για ιγνατιάδου αστυνομία
Στην πρόσκληση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου να επισκεφθεί το Δήμο Σκύδρας ανταποκρίθηκε ο νέος Αστυνομικός  Διευθυντής Πέλλας Σπυρίδωνας Διόγκαρης.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018, με σκοπό την αλληλογνωριμία και την αλληλοενημέρωση ήταν παρόντες αιρετοί συνεργάτες της Δημάρχου: οι Αντιδήμαρχοι Θεμιστοκλής Κρητίδης, Γιώργος Χρυσαφίδης, Μάγδα Παπαδοπούλου, Γιάννης Θεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. Στέλιος Σουρουτζίδης, ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Σ. Νίκος Χατζηιωαννίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Γιακαμόζη, Μιχάλης Λαουντός και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων: Αρσενίου – Δημήτρης Γαλόπουλος, Δάφνης - Κυριάκος Τσεγγελίδης, Πετριάς (Πλευρώματος – Λουτροχωρίου) Γρηγόρης Βόλτσης.
Η Δήμαρχος συνεχάρη τον Αστυνομικό Διευθυντή κι αφού του ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα έδωσε μια σύντομη περιγραφή του Δήμου, των δράσεων, των δυνατοτήτων και των προβλημάτων του κι ακολούθησε συζήτηση για θέματα που ενδιαφέρουν κι απασχολούν  τις δύο πλευρές.

Η Δήμαρχος εξέφρασε τη μεγάλη της ικανοποίηση για το άριστο επίπεδο συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στους δυο φορείς μέσω  του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας. Συμφωνήθηκε δε κι επιβεβαιώθηκε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί προς όφελος των κατοίκων της περιοχής κι ευρύτερα της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more