Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη χθες (21-3-2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Κιλκίς, για το αδίκημα της ληστείας.
Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων
Συνελήφθησαν χθες (21-3-2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δύο ημεδαποί ηλικίας 69 και 38 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με προσωρινά υπεύθυνο τον 38χρονο, διαπιστώθηκε να επιτρέπει τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων, στα οποία συμμετείχε ποντάροντας χρηματικά ποσά, ο 69χρονος θαμώνας του καταστήματος. Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν 28 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και ένας κεντρικός υπολογιστής (server). Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται και 51χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.
(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)
Σύλληψη για βεγγαλικά
Συνελήφθη χθες (21-3-2018) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης - Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 45χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε,  διαπιστώθηκε να έχει εισάγει παράνομα, μια πυροτεχνική κατασκευή 100 βολών, η οποία και κατασχέθηκε.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
· Συνελήφθησαν χθες (21-3-2018) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης - Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ημεδαποί ηλικίας 79 (άνδρας) και 74 (γυναίκα) ετών, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν εισάγει και να μεταφέρουν με όχημα, 90 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 3 κιλών και 600 γραμμαρίων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, οι οποίες κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.   
· Συνελήφθη χθες (21-3-2018) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 25χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 30 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 1 κιλού και 200 γραμμαρίων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, οι οποίες κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more