Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

‘’Εκδήλωση – Ανοιχτή προπόνηση για την Μακεδονία’’

Η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών Ο.Μ.Γ πραγματοποίησε μια  εκδήλωση –ανοιχτή προπόνηση- για την  Μακεδονία την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018. Ώρα έναρξης 12 το μεσημέρι .Σημείο εκκίνησης το άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου στο Δημαρχείο Πέλλας στα Γιαννιτσά και ο τερματισμός ήταν στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου στην Πέλλα .Τα 110 μέλη της ομάδας έτρεξαν μια ιδιαίτερη διαδρομή 15 χλμ πάνω στα χνάρια του Μ.Αλεξάνδρου , με ανηφοροκατηφόρες και βαθμό δυσκολίας. Συγκινητικές στιγμές υπήρξαν σε όλη την διαδρομή με τα μέλη να τραγουδούν πατριωτικά τραγούδια, όπως και την στιγμή του τερματισμού, που υποδέχτηκε τους δρομείς η χορωδία παραδοσιακής μουσικής Γιαννιτσών. Η διοίκηση της Ο.Μ.Γ ευχαριστεί θερμά για την συμπαράσταση και την οικονομική στήριξη της εκδήλωσης για την Μακεδονία τους παρακάτω χορηγούς :

1.      ΑΚΑΤΤ.ΑΕ
2.      Καταστήματα Babylon και Traffic
3.      Ιορδανόπουλος Φώτης          ελ.επαγγελματίας
4.      Τσελεπίδης  Στάθης                 ελ.επαγγελματίας
5.      Αφοί    Συκοπέτη                      ελ.επαγγελματίες
6.      Αφοί Τομπαζίδη                       ελ.επαγγελματίες

Η διοίκηση της Ο.Μ.Γ ευχαριστεί επίσης την χορωδία παραδοσιακής μουσικής Γιαννιτσών και τους κ.κ. Τραούδα Βασίλη και Καλλιωτάκη Στέφανο για την φιλική συμμετοχή τους. Τέλος ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Πέλλας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ .Στάμκο Γρηγόρη για την αμέριστη συμπαράσταση του σε οτιδήποτε ήταν αναγκαίο για την συγκεκριμένη εκδήλωση.


Η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών  Ο.Μ.Γ έστειλε ένα μήνυμα ιστορικής πολιτισμικής αλήθειας .Η Μακεδονία ήταν ,είναι και θα είναι Ελληνική .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more