Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ “GASTRONOMY & HOSPITALITY –PREMIUM MASTERCLASSES” ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σεμινάρια γαστρονομίας με καταξιωμένους επαγγελματίες διεθνούς φήμης από το χώρο της γαστρονομίας και του τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, από την Πέμπτη 8 έως και το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Πρόκειται για το μεγάλο επετειακό γεγονός που διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ, με τίτλο Gastronomy & HospitalityPremium Masterclasses”, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια παρουσίας του ομίλου στους τομείς γαστρονομίας και τουρισμού. Στον κύκλο σεμιναρίων “Gastronomy & HospitalityPremium Masterclasses” διακεκριμένοι επαγγελματίες της γαστρονομίας και του τουρισμού θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη (Ερμού 45) για να παρουσιάσουν τις μοναδικές τους τεχνικές και την εμπειρία τους.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και οι φόρμες δήλωσης δωρεάν συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα: http://masterclasses.delta-iek.gr/
Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Αντιδημαρχίας Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Thessaloniki Food Festival και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος.
Εισηγητές: Anraud Bignon, Rolf Murner, Γιάννης Παρίκος, Μανώλης Στήθος, Χρήστος Ζαμπούνης, Katsu Hanamure, Δημήτρης Παμπόρης, Ντίνα Νικολάου, Παναγιώτης Γιακαλής, Senol Yeter, Γεωργία Αμπελακιώτου, Jan Charles Metayer, Γιάννης Κιόρογλου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Καγιάννης, Βογατσικού 3, Ellinair.
Υποστηρικτές: HYATT, DN Foods, Ellinair, Aqua Panna, St.Pelegrino, Lipton, Τσόγιας Α.Ε.
Χορηγοί Επικοινωνίας: Αθηνόραμα, FNL Guide, QZINE, Parallaxi, Debbies Travel.



Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more