Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Με τη Μονάδα Οφθαλμολογικού Ελέγχου, οι Λέσχες Lions Θεσσαλονίκης "Μετροπόλιταν" & "Εγνατία", πραγματοποίησαν με επιτυχία στην Περαία Εδέσσης, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, οφθαλμολογικές εξετάσεις στους κατοίκους του χωριού.

Παράλληλα έγιναν : α) Ιατρικοί έλεγχοι από διάφορες ειδικότητες Ιατρών, μέλη της Λέσχης "Μετροπόλιταν".

β) Διανομή φυλλαδίων για την πρόληψη του Σακχαρώδη Διαβήτη.

γ) Μέτρηση σακχάρου αίματος.
Οι κάτοικοι της Περιοχής έμειναν ευχαριστημένοι και δεχτήκαμε συγχαρητήρια από όλους όσους ήταν παρόντες στην εν λόγω δραστηριότητα των δύο Λεσχών.
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Εδέσσης κο Γιάννου Δημήτριο, τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κο Χατζόγλου Ιωάννη, τον Πρόεδρου του Τοπικού Διαμερίσματος Περαίας κο Καρυδόπουλο Θεμιστοκλή, την Πρόεδρο του Πολιτιστικού-Μορφωτικού Συλλόγου Μικρασιατών Ν.Πέλλης κα Καμπούρη Ζαφείρω, για την πολύτιμη συνεργασία, στήριξη και φιλοξενία τους. Επίσης, ευχαριστούμε τους Γιατρούς του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, τους Lions της ομάδας της Μονάδας Οφθαλμολογικού Ελέγχου, καθώς και τους δύο Προέδρους των Επιτροπών μας, Οράσεως και Διαβήτη.

Φύγαμε από την Περαία, με την υπόσχεση ότι θα επαναλάβουμε την δραστηριότητα αυτή και σε άλλα Τοπικά Διαμερίσματα του Νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more