Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΤΑ ΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗ ΣΤΟ Ν. ΠΕΛΛΑΣ 19-04-2018 ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΡΙΖΟΥ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ


ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗΣ ː
Ο υφυπουργός παιδείας Δημήτριος Μπαξεβανάκης  επισκέφτηκε το Ν. Πέλλας  για τα ζητήματα παιδείας και πιο συγκεκριμένα επαγγελματικής κατάρτισης. Συζήτησε με τις σχολικές επιτροπές, κατέγραψε  τα προβλήματα,  και υποσχέθηκε λύσεις στο μέτρο του δυνατού. Παρακολουθήστε τη συνέντευξη με τη δημοσιογράφο Σίσκου Ελισσάβετ.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ κ. ΘΕΟΔΏΡΑ ΤΖΑΚΡΗ
Η βουλευτής του νομού κ. Θεοδώρα Τζάκρη αναφέρθηκε στα ζητήματα  που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματικές σχολικές μονάδες του Ν. Πέλλας και υποσχέθηκε την αντιμετώπισή τους από την κυβέρνηση.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ
Ο αναπληρωτής δήμαρχος Αλμωπίας κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης μίλησε στην Πέλλα τηλεόραση και στη δημοσιογράφο Σίσκου Ελισσάβετ για την αμέριστη συμπαράσταση, συμβολή και προσπάθεια   του δήμου  στην  αντιμετώπιση των προβλημάτων της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Όπου μπορεί να συμβάλει ο δήμος.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ι.Ε.Κ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΟΡΤΣΟΣ
Ο διευθυντής Ι.Ε.Κ Αριδαίας κ. Γιώργος Γιόρτσος μίλησε στην Πέλλα τηλεόραση και στη δημοσιογράφο Σίσκου Ελισσάβετ.  Αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει  η δική του μονάδα επαγγελματικής εκπαίδευσης,   Επανέλαβε τους κλάδους  που φιλοξενεί αυτή τη στιγμή το Ι.Ε.Κ Αλμωπίας και αυτούς που θέλει να εντάξει με τη νέα σχολική χρονιά.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ κ. ΙΩΑΝΝΗΣ  ΣΗΦΑΚΗΣ
Ο κ. Σηφάκης σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Σίσκου Ελισσάβετ αναφέρθηκε στο σύνολο των προβλημάτων του νομού που σχετίζονται με την επαγγελματική εκπαίδευση , έτσι όπως  αυτά είναι καταγεγραμμένα  από τους αρμόδιους φορείς.

ΟΝ ΝΙΚΟΥ ΡΙΖΟΥ ː ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ  Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ
Προσοχή! Δεν είναι πλέον πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αλμωπίας ο Νίκος Ρίζος. Έχει εκλεγεί ο κ. Κοτσίδης.

Ο αντιπρόσωπος του Ν. Πέλλας στο κίνημα του ποταμιού κ. Νίκος Ρίζος, από την Αλμωπία,  μίλησε στη δημοσιογράφο Σίσκου Ελισσάβετ  για την προσπάθεια που κάνει ο πρόεδρος του ποταμιού κ. Θεοδωράκης να πορευτεί  μαζί με το κίνημα αλλαγής. Τη χαρακτήρισε άκυρη και άδικη καθώς τα περισσότερα στελέχη του κινήματος διαφωνούν και με αυτό αλλά και με άλλα ζητήματα. Παρακολουθήστε τη συνέντευξη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more