Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (28 Απριλίου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 2 ημεδαποί ηλικίας 23 και 21 ετών, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή του 23χρονου και κατασχέθηκαν 28 ναρκωτικά δισκία ecstasy, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 1,4 γραμμαρίων. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 23χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 8,6 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν.

Εξιχνίαση κλοπών 

Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 18 προς 19 Απριλίου 2018 διέρρηξε κατάστημα στην Κατερίνη και αφαίρεσε 12 μεταχειρισμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές συνολικής αξίας 2.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα. Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε στην οικία του και αποδόθηκε. Επίσης προέκυψε ότι το ίδιο διάστημα διέρρηξε περίπτερο και αφαίρεσε διάφορα προϊόντα αξίας 50 ευρώ σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. 

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (28 Απριλίου 2018) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, 39χρονος ημεδαπός, καθώς λίγο νωρίτερα διέρρηξε κατάστημα και αφαίρεσε διάφορα προϊόντα αξίας 180 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα 

Συνελήφθη χθες (28 Απριλίου 2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 39χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα 118 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more