Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (1 Μαΐου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 37χρονος ημεδαπός, καθώς αφαίρεσε από την αυλή παρεκκλησίου ένα οικοδομικό εργαλείο (μπετονιέρα), το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (1 Μαΐου 2018) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 42χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 14 μηνών, για το αδίκημα της απάτης.

Συλλήψεις για απόπειρες κλοπής

  • Συνελήφθη σήμερα (2 Μαΐου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 49χρονος ημεδαπός, διότι προσπάθησε να διαρρήξει παγκάρι που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο της εισόδου εκκλησίας. Από την κατοχή του κατασχέθηκαν δύο διαρρηκτικά εργαλεία.


  • Συνελήφθησαν χθες (1 Μαΐου 2018) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ημεδαπές ηλικίας 16 και 15 ετών, διότι προσπάθησαν να μπουν παράνομα σε οικία με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more