Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Απάντηση του προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) κ. Λάζαρου Κυρίζογλου σε σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας «Αυγή»



Με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας σας με τίτλο: «Φιλίες με άρωμα Γαλλίας για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ» σας αποστέλλουμε την απάντηση του πρόεδρου της ΠΕΔ-ΚΜ για την αποκατάσταση της αλήθειας.
«Στο σημερινό δημοσίευμα, με αφορμή την επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΦΟΔΣΑ, Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της ΠΕΔ-ΚΜ στη Γαλλία, προκειμένου να επισκεφθούν μονάδες διοίκησης και διαχείρισης απορριμμάτων και όχι νερού, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, γίνεται γνωστή από την συντάκτρια σας κ. Μαρία Πλήκα μόνο η μια πλευρά του θέματος. Και αυτή αφορά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για τα δήθεν χαριεντίσματα του ΦΟΔΣΑ και ΠΕΔ-ΚΜ με τη Γαλλική SUEZ.
Ωστόσο πρέπει να γνωρίζετε ότι η επιλεκτική δημοσίευση για το μείζον ζήτημα του νερού, αφενός αντιβαίνει προς τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αφετέρου, διαστρεβλώνει την αλήθεια, γεγονός που συνιστά ευθεία υποτίμηση και προσβολή των χιλιάδων πολιτών της Θεσσαλονίκης, που αγωνιούν για το μέλλον της ΕΥΑΘ.
Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την… παράλειψη της συντάκτριας της Εφημερίδας να δημοσιεύσει την απάντηση της ΠΕΔ-ΚΜ, στη χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και ζητούμε να το πράξει στο αυριανό φύλλο της «Αυγής» για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την πάγια θέση της ΠΕΔ-ΚΜ στο ζήτημα του νερού και την τήρηση της δεοντολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more