Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ & ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Α΄ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΚ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ


Το ΚΚΕ καταγγέλλει την προκλητική και βίαιη εισβολή αστυνομικών δυνάμεων της Ουκρανίας, στο γραφείο του Α΄ Γραμματέα του ΚΚ Ουκρανίας Πιότρ Σιμονιένκο, στις εγκαταστάσεις του κόμματος στο Κίεβο, καθώς και στο σπίτι του.
            Πρόκειται για απαράδεκτη ενέργεια που εντάσσεται στην αντικομμουνιστική εκστρατεία, το όργιο διώξεων και καταστολής, που έχει εξαπολύσει σε βάρος των κομμουνιστών της Ουκρανίας η αντιδραστική κυβέρνηση, η οποία στηρίζεται κι από φασιστικές δυνάμεις κι απολαμβάνει τη στήριξη της ΕΕ, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Συνιστά, δε, πρόκληση το ότι η εισβολή στα γραφεία του ΚΚ Ουκρανίας οργανώθηκε την παραμονή της επετείου της Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, της συντριβής του ναζισμού – φασισμού.
            Σε πείσμα όλων όσοι επιχειρούν να παραχαράξουν την Ιστορία, για να ξεχάσουν οι λαοί, κυρίως οι νεότερες γενιές, ο αντικομμουνισμός δεν θα περάσει, η ιστορική αλήθεια θα λάμψει. Κάτω τα χέρια από τους κομμουνιστές της Ουκρανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more