Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Νέες βιβλιοπαρουσιάσεις στο δήμο Νεάπολης-Συκεών


Με την παρουσίαση δύο νέων βιβλίων συνεχίζει η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) το πρόγραμμα των βιβλιοπαρουσιάσεων στο δήμο Νεάπολης-Συκεών.
Συγκεκριμένα, οι επόμενες παρουσιάσεις βιβλίων θα γίνουν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών την Τετάρτη 9 Μαΐου και την Τετάρτη 23 Μαΐου, όπου θα παρουσιασθούν τα βιβλία του Δημήτρη Κατσαντώνη και της Κατερίνας Καλφοπούλου. Αναλυτικά:   

► «Το καλοκαίρι που όλα άλλαξαν. Μέρες του’74»
του Δημήτρη Κατσαντώνη

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών κάνει την επόμενη στάση του το βιβλίο του Δημήτρη Κατσαντώνη «Το καλοκαίρι που όλα άλλαξαν. Μέρες του’74». Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Τετάρτη 9 Μαΐου2018, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Συκεών (Οδ. και Απ. Φωκά 46).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Κώστας Mπλιάτκας και η φιλόλογος Αυγή Σαρρή, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ντόζης.

«Ο Γιάννης που αγάπησα»
της Κατερίνας Καλφοπούλου


Το βιβλίο της Κατερίνας Καλφοπούλου «Ο Γιάννης που αγάπησα» θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 23 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Συκεών. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο διευθυντής του Α΄ Γυμνασίου Νεάπολης Ιωάννης Κουκίδης, ο επίτιμος διευθυντής του Α΄ ΓΕΛ Νεάπολης Δημήτρης Στότας και η  πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Συκεών Ειρήνη Καγιαμπίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more