Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών συνελήφθη ζευγάρι που δραστηριοποιούταν στο εμπόριο κάνναβης


Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίσθηκαν στις οικίες τους σε περιοχές της Θεσσαλονίκης πάνω από 30 κιλά κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα (30 Απριλίου 2018) στη Θεσσαλονίκη, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ζευγάρι ημεδαπών ηλικίας 34 (άνδρας) και 32 (γυναίκα) ετών, που δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο κάνναβης.
Ειδικότερα, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
·     33 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 31 κιλών και 232 γραμμαρίων,
·         ποσότητα κοκαΐνης βάρους 3,6 γραμμαρίων,
·         2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
·         ένα πιστόλι με τροποποιημένη κάνη και
·         το χρηματικό ποσό των 4.250 ευρώ, ως προερχόμενο από το εμπόριο κάνναβης.
Επιπλέον, στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες κάνναβης βάρους 34 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του και στην κατοχή της 32χρονης ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more