Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΜΕ ΤΙΣ ΄΄ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ΄΄ « Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ » ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ


ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Θεάτρου ΄΄ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ΄΄ παρουσίασε τη μαύρη κωμωδία « Ο Φόνος Του Ευριπίδη » σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιάννη Κετίκογλου.
Στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο των Γιαννιτσών μπόρεσαν να απολαύσουν οι θεατρόφιλοι  ένα έργο που διακωμωδεί κοινωνικά  θέματα στη σύγχρονη πραγματικότητα.
Παρουσιάζει ανθρώπους απλούς, καθημερινούς, σε μια κοινωνία όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, χωρίς αξίες και  με μοναδικό στόχο το εύκολο χρήμα.  Όλα στρέφονται γύρω από τον εύκολο πλουτισμό, όλοι περιμένουν από τους άλλους χωρίς κανένα οίκτο. Ένα οικογενειακό δράμα φέρνει στο φως τα πραγματικά αισθήματα των ανθρώπων της οικογενείας,  χωρίς τον πέπλο  της υποκρισίας που συνήθως σ αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει. Η ωμή πραγματικότητα συγκλονίζει,  παρόλο που είναι γνωστή.
Είναι ένα έργο που μέσα από όλα τα τραγικά σκορπά άφθονο γέλιο και ταυτόχρονα προβληματίζει, προβληματίζει γιατί πρέπει να αλλάξουν πολλά για να αποκτήσει η ζωή μας αξίες για να μην συνεχιστεί ο όλεθρος.
Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Θεάτρου ΄΄ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ΄΄ ιδρύθηκε το 2017 με έδρα τα Γιαννιτσά. Δραστηριοποιείται όμως από το 2012 ως ΄΄Θεατρική Ομάδα Εφήβων και Νέων΄΄. Πρωτεργάτης της ομάδας ήταν και είναι στο περσινό νέο ξεκίνημα ο Γιάννης Κετίκογλου, με τη στήριξη, βέβαια, καλών φίλων.
ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ : Πρόεδρος ο Γιάννης Κετίκογλου, Αντιπρόεδρος η Τσολάκογλου Μαρία, Γεν. Γραμματέας η Ατματζίδου Αντωνία, Ταμίας ο Δημητριάδης Γεώργιος και το μέλος Καρασαββίδου Δέσποινα   

Ο Σύλλογος ευαισθητοποιημένος με τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, έχει συλλέξει τρόφιμα για το Γεύμα Αγάπης. Στο πλαίσιο της παράστασης αποφάσισε μέρος των εσόδων να διατεθούν στον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more