Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ


Παρολες τις προσπάθειες μου να δώσω μια λογική εξήγηση σε αυτό που συμβαίνει, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν, ακόμα και μετά από τις επαφές μου με ασθενείς με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας..
Και για να γίνω πιο σαφής, να σας πω την ΜΑΥΡΗ είδηση.
ΛΟΥΚΕΤΟ λοιπόν βάζουν οι αρμόδιοι στο Ιατρείο Πολλαπλής Σκλήρυνσης του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ενός ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ Ιατρείου το οποίο εξυπηρετεί πάνω από 1500 ασθενείς, οι οποίοι ουσιαστικά μένουν στον αέρα.
Όταν μιλώ για «αρμοδίους», μιλώ για την Διοίκηση του Νοσοκομείου το οποίο ΗΤΑΝ από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ της Ευρώπης, και κάποιοι δρομολόγησαν την ΔΙΑΛΥΣΗ του με πρώτον το υποτιθέμενο «κράτος», το οποίο ουσιαστικά ΕΦΑΓΕ τα εκατομμύρια που χρωστούσε στο Ίδρυμα.
Για το Ιατρείο της Πολλαπλής Σκλήρυνσης, οι προθέσεις για λουκέτο των διοικούντων φανήκαν από πρόπερσι, όταν ξαφνικά το ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ (για να χρησιμοποιήσουν διαφορετικά το χώρο) και το ξαναεπαναφεραν μετά από τις αντιδράσεις των ασθενών, αλλά ΠΩΣ το επανέφεραν;
ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ και πολλές ακόμα τρικλοποδιές.
ΟΛΑ τα παραπάνω τα είχα δημοσιεύσει σε οκτώ άρθρα με τίτλο «ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων από ασθενείς και συγγενείς τους, αλλά και την ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ των μελλών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Μίλησα για «ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ» πιο πάνω, στις οποίες ναι μεν ΔΕΝ θα επεκταθώ, θα αναφερθώ όμως στα αποτελέσματα τους.
Τα αποτελέσματα λοιπόν από τις τρικλοποδιές και την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της διοίκησης για τους ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση, ήταν οι γιατροί με ειδικότητα στην συγκεκριμένη νόσο να «τρέχουν και να μην φτάνουν» προκειμένου να λειτουργεί ΣΩΣΤΑ το Ιατρείο ΚΑΙ Η ΚΛΙΝΙΚΗ και να μην έχουν πρόβλημα οι ασθενείς.
Και πιστέψτε με, το Ιατρείο και η Κλινική χάρη στο ΦΙΛΟΤΙΜΟ και τις προσπάθειες των γιατρών κατάφεραν να ανταποκριθούν μέχρι και σήμερα στις ανάγκες των ασθενών.
Μιλάμε για ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ, πρωί, απόγευμα, άλλες φορές προσέλευση από τα ξημερώματα, δυο και τρεις ώρες νωρίτερα από την έναρξη για να βγουν τα «ραντεβού», να μην ταλαιπωρηθούν οι ασθενείς, που σημειωτέον, είναι από ΟΛΗ την Ελλάδα.
Και τώρα, μάθετε τα νέα, όσοι από τους ασθενείς δεν τα έχετε μάθει ακόμα .
ΚΛΕΙΝΕΙ το Ιατρείο Πολλαπλής Σκλήρυνσης, ΑΠΟΧΩΡΕΙ γιατρός που έχει πάνω από ΧΙΛΙΟΥΣ ασθενείς (όταν ΔΕΝ σε αφήνουν να κάνεις τη δουλειά σου φεύγεις), η Διεύθυνση της νευρολογικής Κλινικής πλέον καλείται να εξυπηρετήσει ΟΛΟΥΣ τους ασθενείς, αλλά «σταδιακά» (θα δείτε τι σημαίνει αυτό όταν επιχειρήσετε να κλείσετε ραντεβού για εξέταση), καλείται όπως λέμε, «ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ» προκειμένου να ανταποκριθεί τόσο στις εξετάσεις των ασθενών, όσο και στη συνταγογραφιση των αγωγών τους.
Και εδώ μια λεπτομέρεια.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΕΙ; Σίγουρα θα καλυφτεί το κενό με κάποιον νευρολόγο, αλλά ΠΟΤΕ;
Να διευκρινίσω, πως ο συγκεκριμένος γιατρός θα είναι πλέον σε μεγάλο ΙΔΙΩΤΙΚΟ θεραπευτήριο της Θεσσαλονίκης, όμως πείτε μου ΠΟΣΟΙ από τους ασθενείς του έχουν την οικονομική δυνατότητα για να τον ακολουθησουν εκεί;
Το θέμα μόλις άνοιξε, και θα έχει και συνέχεια με περισσότερες λεπτομέρειες.


Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more