Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Οι δράσεις του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα παρουσιαστούν, μεταξύ άλλων, στην προσυνεδριακή ημερίδα του Πανελληνίου Συνεδρίου που διοργανώνει το Εθνικό Δίκτυο Αγωγής Υγείας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Αγωγή Υγείας: Ένα πολύτιμο δώρο ζωής από το δάσκαλο στο μαθητή. Η συνεργασία με τον ακαδημαϊκό χώρο και τις υπηρεσίες υγείας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στη Θεσσαλονίκη, στο αμφιθέατρο ΝΟΗΣΙΣ του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας , από τις 9.00 έως τις 18.00.
Τα προγράμματα αγωγής υγείας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσης που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας, θα παρουσιάσει η προϊσταμένη του Τμήματος Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Κ.Μ. και συντονίστρια του Δικτύου Μαρία Σιδηροπούλου (ιατρός Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more