Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Triathlon1 Mykonos – Multisport 2018


Triathlon1 Mykonos Multisport 19-20/5/2018

Η Μύκονος σας προσκαλεί στο breaking event της χρονιάς!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Μυκόνου συνδιοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου 2018 Τρίαθλο και αγώνες multisports στη Μύκονο με την επωνυμία Triathlon1 Mykonos – Multisport 2018. Οι αγώνες διεξάγονται υπό την αιγίδα της Μεσογειακής Ομοσπονδιας Τριάθλου και τουΥπουργείου Τουρισμού.
Το κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου μπαίνει για πρώτη φορά στο αγωνιστικό πρόγραμμα του τριάθλου και οι διοργανωτές ευελπιστούν πως θα καθιερωθεί στο καλεντάρι κάθε τριαθλητή. Ο αγώνας θα είναι διεθνών προδιαγραφών με βάση τους κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου (ITU) της οποίας είναι αποκλειστικό μέλος στην Ελλάδα η Ε.Ο.ΤΡΙ. με τα διεθνώς πιστοποιημένα στελέχη της.
Οι αγώνες θα είναι ανοιχτοί σε όλους τους αθλητές και αθλούμενους στις κατηγορίες των Age Group, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης αγώνες Tr1athlon κολύμβησης , Σκυταλοδρομίας Τριάθλου (Triathlon Relay) και Aquathlon (Κολύμβηση+Τρέξιμο), για τους λιγότερο έμπειρους φίλους των multisports που θέλουν να συμμετέχουν ενεργά.
Συγκεκριμένα, θα υπάρχει αγώνας τριάθλου απόστασης Sprint (750μ κολύμβησης – 20χλμ ποδηλασίας – 5χλμ τρεξίματος) με την ονομασία «Triathlon1 Sprint»,όπου θα αποτελεί και αγώνα της σειράς αγώνων «Triathlon1». Σε αυτό το αγώνισμα θα μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλούμενοι μεγαλύτεροι των 16 ετών και μόνο με αγωνιστικά ποδήλατα τύπου κούρσας ή Ατομικής Χρονομέτρησης.
Για τους φίλους του αθλήματος που δεν έχετε αγωνιστικό ποδήλατο ή δεν είστε ακόμα καλά προετοιμασμένοι για αγώνα απόστασης sprint, θα υπάρχει αγώνας απόστασης Super Sprint (300μ κολύμβησης- 10χλμ ποδηλασίας- 2,5χλμ τρεξίματος) που θα επιτραπεί κάθε είδος ποδηλάτου εφόσον πληρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας, εκτός από ποδήλατα χρονομέτρησης, καθώς θα είναι αγώνας drafting.
Να τονιστεί ότι παράλληλα με τους ατομικούς αγώνες τριάθλου, θα διεξαχθούναγώνες Σκυταλοδρομίας και για τις 2 αποστάσεις.
Για εσάς που δεν είστε ακόμα έτοιμοι για τρίαθλο αλλά θέλετε να συμμετάσχετε ενεργά, στη μεγάλη γιορτή των multisports, μπορείτε να εγγραφείτε και να αγωνιστείτε στον αγώνα Aquathlon (750μ κολύμβησης – 5χλμ τρεξίματος), ζώντας έτσι την ένταση και το μεγαλείο των σύνθετων αθλημάτων.
Τέλος, ακόμα και εσείς που δεν είστε έτοιμοι για αγώνα multisport ή εσείς που θέλετε να κάνετε ένα έντονο ζέσταμα πριν τον κύριο αγώνα σας, μπορείτε να εγγραφείτε στους αγώνες Κολύμβησης Tr1athlon 1χλμ και 3χλμ, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο.
Βεβαίως όλα τα αγωνίσματα θα αποτελέσουν άλλη μια θεαματική εκδήλωση στη νησί της Μυκόνου για τους επισκέπτες, ανοίγοντας εντυπωσιακά τη θερινή περίοδο.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more