Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Θ. Ουραηλίδης: Υπάρχουν αξιόλογα στελέχη της ΝΔ στην Πέλλα και θα αξιοποιηθούν





Για πρώτη φορά μετά την μεγάλη του νίκη με 60%, μίλησε στις εφημερίδες Νέα της Αλμωπίας και Νέοι Ορίζοντες καθώς και στο www.meapopsi.gr ,  ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας Θεοδόσης Ουραηλίδης ο οποίος αποκαλύπτει τα πρώτα του σχέδια. μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Ο κος Ουραηλίδης οριοθετεί τους στόχους τονίζοντας παράλληλα πως η Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας θα δώσει τις μάχες μέσα στην κοινωνία με παρεμβάσεις ώστε να μπει ένα ακόμη λιθαράκι στην νίκη του Κόμματος. Ο ίδιος βάζει τελεία στην εσωστρέφια των εσωκομματικών εκλογών δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους του.  Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:  


Οι εσωκομματικές εκλογές ολοκληρώθηκαν στην Πέλλα. Το αποτέλεσμα για εσάς ήταν πολύ θετικό. Ποια είναι η γεύση που σας αφήνει αυτή η διαδικασία.
Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στην εσωκομματική διαδικασία αυτή, τα μέλη που ψήφισαν και όλους τους υποψηφίους είτε εκλέχτηκαν είτε όχι. Ήταν μια δύσκολη αλλά πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία, ο υποψήφιος ήταν αναγκασμένος να αναπτύξει τις ιδέες του, να στραφεί στην κοινωνία και να την πείσει. Στο ταξίδι αυτό των εσωκομματικών εκλογών γνώρισα ανθρώπους σε όλο το νομό, μιλήσαμε για τα καθημερινά τους προβλήματα και για τα τοπικά θέματα κάθε περιοχής. Είμαι χαρούμενος που το αποτέλεσμα με δικαίωσε ενώ παράλληλα θέλω να συγχαρώ και τους συνυποψήφιους μου για τον αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί. 

Η ΝΟΔΕ Πέλλας αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά ζητήματα. Για παράδειγμα τα τελευταία χρόνια υπήρχαν ζητήματα στη λειτουργία και στις αποφάσεις. Ποιο διοικητικό μοντέλο θα ακολουθήσετε εσείς.
Το διοικητικό μας μοντέλο στηρίζεται στην ενότητα, τη συμμετοχή και τη συλλογικότητα. Πεποίθηση μου είναι ότι πρέπει η ΝΟΔΕ να παράγει πολιτική, να είναι κοντά στον πολίτη και να προτείνει λύσεις. Τα προβλήματα σε τοπικό επίπεδο είναι πολλά, σε επαφή με τους πολίτες πρέπει να αφουγκραστούμε τις σκέψεις τους και να τις μεταφέρουμε στην κεντρική εξουσία. Επιθυμώ μια ΝΟΔΕ μαχητική και παρεμβατική και μαζί με τους συνεργάτες μου θα βάλουμε τα δυνατά μας να το πετύχουμε.



Η ΝΟΔΕ Πέλλας είναι η πρώτη Νομαρχιακή σε όλη την Ελλάδα που δεν έχει γραφεία καθώς αυτά έκλεισαν. Πως θα κινηθείτε εσείς.
Άμεση προτεραιότητα είναι το θέμα των γραφείων, μέσα στις επόμενες μέρες πιστεύω το ζήτημα αυτό θα έχει λυθεί. Στόχος μου είναι η ύπαρξη γραφείων που θα στεγάζουν τη ΝΟΔΕ, γραφεία που θα είναι λειτουργικά και ανοιχτά για κάθε μέλος της Νέας Δημοκρατίας του νομού Πέλλας.




Σε επικοινωνιακό πεδίο οι Βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν βομβαρδίσει την κοινή γνώμη της Πέλλας με διάφορες ανακοινώσεις ακόμα και για τα πιο μικρά πράγματα. Από την άλλη μεριά υπάρχει μια μερική αφωνία. Πως θα αντιμετωπίσετε αυτή τη κατάσταση.
Αναμφισβήτητα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας μοιράζοντας ψεύτικες υποσχέσεις, συνεχίζει να επενδύει στο ψέμα και στην αλλοίωση της πραγματικότητας μήπως έτσι καταφέρει να αγκιστρωθεί στην εξουσία.
Αντίθετα εμείς ως Νέα Δημοκρατία καλούμαστε να σταθούμε δίπλα στον Ελληνικό λαό και να του δείξουμε ότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί η χώρα να βγει από την κρίση  και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.
Προτεραιότητα της ΝΟΔΕ είναι η συσπείρωση και η ενεργοποίηση των μελών της Νέας Δημοκρατίας, με μια σειρά από εκδηλώσεις, ημερίδες και παρεμβάσεις θα είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη με στόχο να καταλάβει την ποιοτική υπεροχή του κόμματος μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more