Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα επισκεφτεί την Αλμωπία




Ύστερα από προσωπική πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Σίμο Σωτηριάδη, κατά τα φαινόμενα θα επισκεφτεί την Αλμωπία και ειδικότερα την Αριδαία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στις 4 Νοεμβρίου κατά την ημέρα τιμής της απελευθέρωσης της Αριδαίας και της Αλμωπίας από τον Τουρκικό ζυγό. Φαίνεται λοιπόν πως θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για όλους και ειδικότερα για την Δημοτική αρχή αυτή η εξέλιξη. Ο κος Σωτηριάδης ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα ως εκπαιδευτικός συνοδός, είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:




Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που μας δέχτηκε και συζήτησε με τους μαθητές μας . Ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ανέφερα ότι θα ήταν τιμή για το Δήμο μας η επίσκεψή του στα Ελευθέρια της Αριδαίας. Αποδέχθηκε την πρόσκληση η οποία βέβαια θα ακολουθήσει τη διαδικασία που προβλέπεται .


Συνάντηση Γ. Σηφάκη-Σ. Σωτηριάδη 


Στην Αθήνα συναντήθηκαν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης οι οποίοι μάλιστα ανέβασαν και την αναλογη φωτογραφία. Ο κος Σηφάκης και με τον Σίμο Σωτηριάδη γνωρίζονται από παλιά και έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Πάντως κατά το πρόσφατα παρελθόν οι σχέσεις τους είχαν διαταραχθεί κυρίως λόγω της παρέμβαση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της διαδικασίας εκλογής προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου μετά από το θέμα που προέκυψε αναφορικά με την ψηφοφορία. Λέτε απο αυτή την συνάντηση να έχουμε εξελίξεις εν όψει των δημοτικών εκλογών του 2019; Άλλωστε στον ΣΥΡΙΖΑ ψάχνονται για τον επικεφαλή συνδυασμού στον Δήμο Αλμωπίας αν και μια καλή πρόταση στήριξης θα ήταν στο πρόσωπο του Παράσχου Τσάνταλη που έχει το προφίλ που ταιριάζει... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more