Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Οι καμπάνες του Ε. Αντώναρου χτυπούν μέχρι την Πέλλα





Έντονο παρασκήνιο αλλά και ψιθύρους έχει δημιουργηθεί, η ανάρτηση του πρώην Κυβερνητικού εκπροσώπου της Κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελου Αντώναρου ότι υπάρχον τρία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που δεν θα μπορούν να είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές λόγω εκκρεμοτήτων τους με την δικαιοσύνη.  Έτσι φαίνεται ότι άλλον ένα κεραυνό εκτόξευσε ο Ευάγγελος Αντώναρος. Σε ανάρτησή του κάνει λόγο για τρία πολιτικά πρόσωπα τα οποία δεν θα μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές, αν και θα ήθελαν, λόγω “προβλημάτων” με τη δικαιοσύνη.
Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν αποκαλύπτει ονόματα, αλλά προαναγγέλλει ότι τα εν λόγω προβλήματα θα πάρουν το επόμενο διάστημα συγκεκριμένη μορφή…
Ολόκληρη η ανάρτηση Αντώναρου:
Το επόμενο διάστημα θα διαφανεί ότι τρία πολιτικα πρόσωπα — τα δύο πολύ γνωστά, το τρίτο λιγότερο — ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ να είναι υποψήφιοι οπως επιθυμούν στις επόμενες εκλογές. Φυσικά λόγω προβλημάτων — αμεσης η έμμεσης μορφής — με τις δικαστικές αρχές που θα πάρουν συγκεκριμένη κατεύθυνση.”

Σύμφωνα με πληροφορίες μας και από διαρροές του πρώην Κυβερνητικού εκπροσώπου το ένα από τα τρία πρόσωπα που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό, προέρχεται από την Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα από την Ημαθία ή την Πέλλα και ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακουστούν και τα ονόματα. Αυτή η τελευταία αποστροφή των διαρροών δημιουργεί συνειρμούς και στην Πέλλα καθώς πλέον το κλίμα είναι προεκλογικό και όλα είναι ανοικτά καθώς μια ανατροπή στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου θα φέρει διαφορετικές εξελίξεις. Όπως και να έχει το αμέσως επόμενο διάστημα που θα ακουστούν τα ονόματα η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει. Περιμένουμε όλοι με ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more