Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Συνεχίζει ο Λάκης Βασιλειάδης στην τοπική αυτοδιοίκηση;




Ανάμεσα πρώτου και δευτέρου βαθμού αυτοδιοίκησης, ο περιφερειακός σύμβουλος  ετοιμάζεται για το επόμενο αυτοδιοικητικό του βήμα.

Οι προετοιμασίες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, παρότι είμαστε ακόμη στην «καρδιά» του καλοκαιριού, έχουν αρχίσει για τους επίδοξους υποψήφιους στην Πέλλα . Κινητικότητα παρατηρείται παντού, κυρίως όμως στο χώρο της ΝΔ και της ευρύτερης κεντροδεξιάς, όπου συσσωρεύεται μεγάλος αριθμός πρόθυμων να συμμετάσχουν στα κοινά.

Ένας εξ αυτών είναι και ο ιδιαίτερα ικανός και ελπιδοφόρος περιφερειακός σύμβουλος Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης. Θυμίζουμε ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του  στο παρελθόν ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας, δημοτικός σύμβουλος Πέλλας και αντιδήμαρχος της περιοχής.  Ο ίδιος κρατά χαμηλά τους τόνους αν και το όνομα του συνεχίζει να ακούγεται πάρα πολύ στους κύκλους του Δήμου ότι μπορεί να φέρει την πολιτική αλλαγή μετά από μια  όχι και τόσο παραγωγική διακυβέρνηση 9 περίπου ετών όπου κατά τα φαινόμενα έχει κλείσει τον κύκλο της.

Βέβαια δεν αποκλείεται το γεγονός να συνεχίσει στην Περιφέρεια για άλλη μια τετραετία μιας και αυτό τον καιρό κουβεντιάζει πολύ συχνά με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα συζητώντας τις αλλαγές που έφερε ο Κλεισθένης στον δεύτερο βαθμό της αυτοδιοίκησης. Τίποτα δεν έχει πάντως οριστικοποιηθεί, όπως τονίζουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά,  ο ίδιος εξετάζει πολύ σοβαρά και το σενάριο της μεταπήδησής του στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση.

Τέλος οι ίδιοι κύκλοι τονίζουν ότι ο Λάκης Βασιλειάδης μιλά με φίλους, με αυτοδιοικητικούς, με πολιτικά πρόσωπα και με πολίτες ώστε να πάρει την πιο κατάλληλη απόφαση.  Οι τελικές αποφάσεις του θα ληφθούν μέσα στο καλοκαίρι και το Σεπτέμβριο όπου θα είναι έτοιμος να ανακοινώσει οριστικά το επόμενο πολιτικό του βήμα», τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more