Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Τσίπρα. Τις υπογραφές τις βάζει ο λαός.

Δελτίο Τύπου Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε)


Τσίπρα. Μάθε πως όταν δείχνεις ασέβεια στην Ιστορία και τους αγώνες των Μακεδόνων, όταν χλευάζεις νεκρούς και ήρωες, όταν χαρίζεις εθνικούς θησαυρούς χωρίς να σου ανήκουν, όταν υποτιμάς τη λαϊκή βούληση και επιθυμία, όταν αρνείσαι τη δημοκρατική έκφραση του αισθήματος των πολιτών, τότε θα γευτείς δικαίως τη χλεύη, την περιφρόνηση και τον θυμό των Μακεδόνων και όλων των Ελλήνων.
Τσίπρα. Για τους Βορειοελλαδίτες αποτελείς persona non grata και μην κάνεις το ατόπημα να πατήσεις το πόδι σου στη Θεσσαλονίκη. «Εκάς οι βέβηλοι»!.
Τσίπρα. Αδυνατείς να αντιληφθείς την ψυχή του Έλληνα. Η οικονομία και η μνημονιακή πτώχευση αναστρέφονται, η κομματική άλωση του κρατικού μηχανισμού διορθώνεται, αλλά η παραχώρηση επί των εθνικών θεμάτων αποτελεί προδοσία στο διηνεκές και δεν ανασκευάζεται. Αυτή η υποχώρηση στα Σκόπια παραδίδει ιστορία και πολιτισμό, κατοχυρώνει εθνικότητα και γλώσσα, νομιμοποιεί το ιδεολόγημα του «Μακεδονισμού» και δρα κατά των πλέον βασικών συμφερόντων της Ελλάδας.

Θεσσαλονικείς, αν ο Τσίπρας έχει το θράσος να επισκεφτεί την πόλη για την τετραμερή σύνοδο Ελλάδος - Βουλγαρίας - Σερβίας - Ρουμανίας, εκδηλώστε την αντίθεσή σας τώρα, μην περιμένετε τις επόμενες εκλογές. Προσέξτε μόνο τον τρόπο, διότι η αριστερόστροφη κυβέρνηση δίνει άφεση αμαρτιών μόνο σε «συλλογικότητες» όπως ο Ρουβίκωνας!!! Τους πατριώτες τους αντιμετωπίζει μόνο με ΜΑΤ και καπνογόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more