Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Φωνή λαού-οργή Θεού από χιλιάδες πατριώτες στην Έδεσσα

Επί της ουσίας και με το καλύτερο κερασάκι στην τούρτα ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις αγανάκτησης και πίστης για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας αλλά και την αντίθεση στην συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ από χιλιάδες πατριώτες σε Έδεσσα-Γιαννιτσά αλλά και στο τέλος στην Έδεσσα.
Παρά το γεγονός ότι η ώρα ήταν λίγο δύσκολη και η αγορά ανοικτή. περίπου 3.000 Έλληνες πατριώτες διαδήλωσαν σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση που όμοια της είχε χρόνια να ζήσει η Έδεσσα.
Ήταν όλοι εκεί. Από τον απλό πολίτη έως και τις αρχές. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Γιάννου με δημοτικούς συμβούλους αλλά και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλας και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.
Έτσι λοιπόν  πραγματοποιήθηκε άλλο ένα συλλαλητήριο στην Έδεσσα που οργανώθηκε υπό την αιγίδα της ιεράς Μητροπόλεως Εδέσης Πέλλας και Αλμωπίας καθώς και από τους πολιτιστικούς συλλόγους της Έδεσσας .
Ό κόσμος συγκεντρώθηκε ειρηνικά στο πάρκο μπροστά στο γήπεδο της Έδεσσας και ακολούθησε πορεία μέχρι τον ανδριάντα του Μεγαλέξανδρου .
Σύντομες αναφορές έγιναν απο τον εκπρόσωπο του παριστάμενου Μητροπολίτη Ιωήλ καθώς και από τον δήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννου . Άλλη μια διαμαρτυρία για την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more