Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Συνέδριο παρωδία ετοιμάζουν οι Ουρανοτοξίτες στην Φλώρινα

Με ανακοίνωση το το δήθεν μειονοτικό απόκομμα Ουράνιο Τόξο θα διοργανώσει συνέδριο στις 11 Νοεμβρίου στο Ξινό Νερό Φλώρινας.  Πρόκειται για άλλη μια πρόκληση από ένα κομματίδιο το οποίο ούτε ποσοστά καταγράφει στην Χώρα μας αλλά ούτε και διαθέτει μέλη. Η ιδεολογία μάλιστα αναφέρει για δήθεν Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα ενώ οικειοποιείται το ιδίωμα ότι δήθεν αποτελεί την Μακεδονική διάλεκτο που μιλούν στα Σκόπια και κάτι άλλα παλαβά. Μάλιστα προκαλεί με την ανακοίνωση του αναγράφοντας το χωρίο Ξινό Νερό στα Σλάβικα αλλά και μεταφράζοντας το με Ελληνικούς χαρακτήρες. Βέβαια αυτό το κάνουν τεχνηέντως γιατί όσοι Έλληνες μιλούν το ιδίωμα σε καμιά περίπτωση δεν γνωρίζουν γραφή καθώς αυτή είναι ανύπαρκτη! Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση τους:



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018

Στις 11 Νοεμβρίου το 4ο Τακτικό Συνέδριο της ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο

Η ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο ανακοινώνει ότι το 4ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 στο Κοινοτικό Κατάστημα του χωριού Горно Врбени  (Γκόρνο Βρμπενι) / Εksi Su / Ξινό Νερό Φλώρινας με ώρα έναρξης εργασιών 10 π.μ.

Βασικά θέματα του Συνεδρίου θα είναι:

-Απολογισμός της μέχρι σήμερα πορείας του κόμματος και του Μακεδονικού κινήματος εν γένει. Σχεδιασμός δράσεων για την ερχόμενη περίοδο. 
-Απόφαση για την συμμετοχή του κόμματος στις Ευρωεκλογές του Μαίου 2019
-Εκλογή νέων οργάνων του κόμματος. 

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος να δηλώσουν συμμετοχή στην Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (23850 46548 και vinozito@otenet.gr).

Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και αναλυτικό πρόγραμμα θα αποσταλούν με νεότερη ανακοίνωση.

Η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου της ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more