Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Παραλίγο διακοπή στο φιλικό του Εδεσσαϊκού με τον Ηρόδοτο





Τι και αν έδινε ο Εδεσσαικός το πρώτο του επίσημο φιλικό μπροστά στον κόσμο του, περίπου 20 μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας. Τι και αν αντιμετώπιζε τον Ηρόδοτο, ομάδα της Β Εθνικής. Τι και αν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές φόρεσαν την φανέλα με την τρίαινα για πρώτη φορά.
Τι και αν οι φίλαθλοι έδωσαν το παρόν για να δουν από κοντά την ομάδα. Τι και αν η απόδοση των πρασίνων ήταν πάρα πολύ καλή και μάλιστα κέρδισαν τον αγώνα με 1-0.
Παραλίγο όλα αυτά να χαλούσαν καθώς ο διαιτητής του αγώνα αποφάσισε να διακόψει τον ματς με σαφή πρόθεση να μην ξαναβγεί στον αγωνιστικό χώρο λόγω διαμαρτυριών από ποδοσφαιριστές του Ηροδότου. Είναι η αλήθεια ότι από τα πρώτα λεπτά χωρίς να υπάρχει λόγος, οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων αμφισβητούσαν το κάθε σφύριγμα του διαιτητή στο κέντρο του γηπέδου. Μάλιστα τα νεύρα τους ενισχύθηκαν από το γκολ που μπήκε στο 30΄από τον Παπαγεωργίου. Όσο περνούσαν τα λεπτά η ένταση ανέβαινε με αποκορύφωμα το 38΄όταν χωρίς κανένα σοβαρό λόγο δυο ποδοσφαιριστές πήγαν καροτσάκι τον διαιτητή.
Αμέσως αυτός ζήτησε να αντικατασταθούν οι ποδοσφαιριστές για να μην τους αποβάλει αλλά οι παράγοντες του Ηρόδοτου έκαναν πως δεν καταλάβαιναν. Το αποτέλεσμα ήταν οι διαιτητές να αποσυρθούν στα αποδυτήρια. Αυτό που ακούστηκε ήταν ότι έλεγαν στους παράγοντες του Ηροδότου ότι παίξτε μόνοι σας! Τελικά μετά από περίπου 10 λεπτά και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και αφού πρώτα έγιναν οι αλλαγές απο τον Ηρόδοτο, οι διαιτητές βγήκαν και συνέχισαν κανονικά το παιχνίδι χωρίς καμιά άλλη διακοπή. Μάλιστα κατά γενική ομολογία τα πήγαν καλά. 


Τα αγωνιστικά
Στα αγωνιστικά ο Εδεσσαϊκός έδειξε ότι φέτος θα είναι μια ομάδα που θα μπορεί να σταθεί και γιατί όχι να πρωτογωνιστήσει στην υπόθεση άνοδος καθώς έδειξε ότι διαθέτει ποιοτικούς παίκτες. Έκανε αρκετές φάσεις ενώ τα φυσιολογικά κενά στην άμυνα δικαιολογούνται πλήρως από την περίοδο που βρίσκεται η ομάδα. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το γκολ του Παπαγεωργίου στο 30΄ο οποίος με πολύ καλή ενέργεια πλάσαρε τον τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0. Από τους πράσινουν ξεχώρισαν ο Κιόρτσης, ο Παπαδημητρίου, ο Παπαγεωργίου και ο Ταουσιάνης στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο οι Χαραβιτίδης, Σφέτσκος και Καρακούτης. Οι ενδεκάδες ήταν οι ακόλουθες:


Ο τεχνικός των Πρασίνων Ηλίας Σαπάνης ξεκινησε  με τους :
Σοιλεμέζογλου,Γκαρακλίδη,Κιόρτση,Μωυσίδη,Αβραμίδη,Προύντση,Παπαγεωργίου,Καραγιάννη,Ντόγο,Ταουσιάνη και Παπαδημητρίου

Δεύτερο ημίχρονο
Βόλτσης,Πασσαλής,Μαυρόπουλος,Χαραβητίδης,Πούπης,Τσουμάγκας,Τούφας,Τσιάκαλος,
Σφέτκος,Μεταξάς και Καρακούτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more