Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

ΟΥΡΑΝΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ




ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ


Γιόρτασε ο Σύλλογος Γυναικών Όρμας,  για   το ξεχωριστό  Αυγουστιάτικο φεγγάρι, στην όμορφη  πλατεία του Τοπικού Διαμερίσματος, που τη διασχίζει  το  λουλουδιασμένο  ποτάμι, όπου με μεράκι και  αισθητική οι κάτοικοι  έχουν καταφέρει και  την  έχουν διαμορφώσει   σε μια όαση ομορφιάς,  δροσιάς και ξεκούρασης,   χρήσιμη  στη δύσκολη καθημερινότητα.

Όλοι μαζί  σε μια  δυνατή διασκέδαση, που  οι φιλόξενοι  κάτοικοι  του χωριού ξέρουν καλά να προσφέρουν στους επισκέπτες, παρέα με την ορχήστρα
 « prima vista », τα χορευτικά των πολιτιστικών συλλόγων,  καθώς και τα υπέροχα ψητά εδέσματα.   
Η γιορτή ξεκίνησε με τα χορευτικά, αρχικά  ο ΄΄Σύλλογος Γυναικών Όρμας΄΄  χόρεψε υπέροχους  Μακεδονικούς χορούς, στη συνέχεια ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλκηδόνας  Θρακιώτικους χορούς και της Έδεσσας ο ΄΄ Μέγας Αλέξανδρος΄΄  εντυπωσίασε με χορούς Μακεδονίας.

Επειδή ο χορός γαληνεύει και εκτονώνει,   στη συνέχεια  η πλατεία  γέμισε με ατέλειωτους κύκλους  από  εκατοντάδες πρωταγωνιστές, που κάτω από το υπέροχο Αυγουστιάτικο φεγγάρι  χόρεψαν  σύμφωνα με το έθιμο.

Την εκδήλωση τίμησαν :  οι κάτοικοι του χωριού, πάνω από χίλιοι επισκέπτες, ο δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Μπίνος, ο πρόεδρος του  Τοπικού Διαμερίσματος κ. Μήνου Χρήστος και η κ. Μπαγκή Αικατερίνη.

Κυβερνητικοί βουλευτές δεν προσκαλέστηκαν,  εξ αιτίας της συναίνεσής  τους στην προδοτική συμφωνία  της κυβέρνησης  ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ  στις  Πρέσπες.
ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΧΡΟΝΟΥ  ΜΕ  ΥΓΕΙΑ!!!        

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more