Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ- Αποκλειστικές εικόνες


Μέγα συλλαλητήριο στη ΔΕΘ 8-9-18

ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ


Χιλιάδες Έλληνες διαδήλωσαν για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ στα εγκαίνια της έκθεσης Θεσσαλονίκης,  ενάντια στη συντελούμενη προδοσία  από την κυβέρνηση  ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΑΝ.ΕΛ. Οι υπογραφές στις Πρέσπες έπεσαν,  αλλά υπάρχει μια ελπίδα να μην περάσει από τη βουλή η κατάπτυστη και προδοτική συμφωνία,  που παραδίδει   τη Μακεδονία μας βορά στα ξένα συμφέροντα με ότι συνεπάγεται αυτό.

Τα Σκόπια , εάν περάσει η συμφωνία από τη βουλή  και τους πολίτες με το δημοψήφισμα και με τη δική μας συναίνεση, θα ονομαστούν Βόρια Μακεδονία ,  δηλ.  παραχωρούμε στους σλάβους Ελληνική Ιστορία 5.000 ετών!

Η ξεκάθαρη  προδοσία   που συντελείται  δεν  επέτρεψε στους κυβερνώντες  να ζητήσουν  τη λαϊκή ετυμηγορία,  γιατί τη φοβούνται.
Ήταν όμως μια ευκαιρία να απαντήσουν με το δημοψήφισμα στις ξένες πιέσεις για το ξεπούλημα,  πως  αυτή τη συμφωνία δεν τη θέλουν οι Έλληνες πολίτες, αλλά δεν το έπραξαν!  Αυτή είναι η σημερινή   < < δημοκρατία > >  με ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΑΝ.ΕΛ!

Ο αγώνας  είναι για να λάμψει η ιστορική αλήθεια, η δικαιοσύνη  και τα δικαιώματα των Ελλήνων, πράγμα το οποίο  δε θέλει να ξέρει η κυβέρνηση, επειδή διακατέχεται από την αλαζονεία της εξουσίας - πρώτη φορά αριστερά -  και κάνει ότι μπορεί για να παραμείνει στο θρόνο,  παραχωρώντας  γη και ύδωρ  στους σκοπιανούς σε βάρος των Ελλήνων Μακεδόνων.


Το Συλλαλητήριο, όπως  και  όλα τα προηγούμενα, είχε Παλμό, Συγκίνηση , Δυναμισμό και Αποφασιστικότητα . 
Η εντολή ήταν, από την πλευρά της κυβέρνησης, οι διαδηλωτές να αντιμετωπιστούν με  κρότου λάμψης,  δακρυγόνα –ασφυξιογόνα και έντονη βία από τις δυνάμεις της αστυνομίας.  Ο Πρωθυπουργός στο Βελλίδιο, ανενόχλητος  από όλους τους διαδηλωτές  και  μη έχοντας  την πραγματική εικόνα της κοινωνίας μπροστά του -  αν και αριστερός -  προέβη σε ένα νέο παραλήρημα παροχολογίας  για να υφαρπάξει  στις επερχόμενες εκλογές τη ψήφο του Έλληνα.
Δεν έμαθε ακόμα, πως για τον Έλληνα σημαντικότερα είναι τα Εθνικά Ζητήματα  και με βάση αυτά θα επιλέξει  στις επερχόμενες εκλογές.     
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more