Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Μήνυμα νίκης από τον Β. Κικίλια στην εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Σκύδρας!

Μήνυμα νίκης και ιδεολογικής υπεροχής της Νέας Δημοκρατίας εξέπεμψε από την Σκύδρα ο Βουλευτής της Α Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος της ΔΗΜΤΟ Σκύδρας όπου και εγκαινίασε τα γραφεία του Κόμματος καθώς και μίλησε σε κεντρική εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο Σκύδρας. Ο κος Κικίλιας αναφέρθηκε στην ιδεολογική υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας όπου και θα φανεί περίτρανα από το πρόγραμμα που θα εξαγγείλει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από την 83η ΔΕΘ. Ο κος Κικίλιας ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης και να καταδικάσουν το δημαγωγό Αλέξη Τσίπρα που στην ανάγκη του για να διατηρηθεί στην εξουσία δεν διστάζει να τάξει ανέφικτες προτάσεις με μόνο γνώμονα να κρατηθεί πάση θυσία στην εξουσία. 

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με τον Βουλευτή Α΄ Αθηνών Βασίλη Κικίλια.




Τον Βουλευτή Α΄ Αθηνών και Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια υποδέχθηκε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με συνεργάτες της.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, το απόγευμα της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου 2018.

Η Δήμαρχος Σκύδρας καλωσόρισε τον Βουλευτή που τον συνόδευαν ο Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης, ο πρώην Βουλευτής Πέλλας  Διονύσης Σταμενίτης, μέλη του κόμματος, και σύστησε τους συνεργάτες της στο περίγραμμα της εθιμοτυπίας.
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης η κ. Ιγνατιάδου, μετά από μια σύντομη περιγραφή των χαρακτηριστικών του Δήμου, εστίασε το λόγο της στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και συγκεκριμένα στην ροδακινοπαραγωγή, στην εμπορία και στη μεταποίηση του ροδάκινου, στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου: παράδοση ροδακίνων με άγνωστη τιμή πώλησης ροδακίνων,  πληρωμές που όταν καταβάλλονται δεν εξασφαλίζουν ούτε το κόστος παραγωγής στους αγρότες, στα προβλήματα που υπάρχουν με τον οργανισμό των ΕΛ.Γ.Α., στο φορολογικό κι ασφαλιστικό καθεστώς των αγροτών, στη λειτουργία τω συνεταιρισμών κ.α.
Τόνισε παράλληλα τη σημασία της ίδρυσης και της λειτουργίας του Τελωνείου Σκύδρας και του Χημείου λόγω των πολλών και μεγάλων μεταποιητικών βιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στη περιοχή και υπογράμμισε την εξ αυτού του λόγου αναγκαιότητα συνέχισης της λειτουργίας του Τελωνείου - Χημείου που κάποιοι απεργάζοναι σενάρια μετακίνησής του εξαιτίας του άθλιου οδικού δικτύου του Νομού μας τ΄οποίο και πρέπει άμεσα κι επιτακτικά ν εκσυγχρονιστεί, γιατί είναι επικίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια κι αποτελεί τροχοπέδη για την ανάπτυξη του Νομού μας.
Αναφορικά με το πρόγραμμα «Κλεισθένης 1» ανέφερε, μεταξύ των άλλων, ότι αντιμετωπίζει με τρία διαφορετικά συστήματα τον τρόπο εκλογής αιρετών στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα Τοπικά Συμβούλια άνω και κάτω των 300 κατοίκων, ότι περιορίζει τον αριθμό των υποψηφίων συμβούλων κάθε συνδυασμού και με τον τρόπο αυτό περιορίζει το άνοιγμα στην κοινωνία κι αποδυναμώνει τους ισχυρούς συνδυασμούς που έχουν στις τάξεις τους ικανά στελέχη κι ενισχύει με του τρόπο αυτό τη συμμετοχή μικρών ομάδων.
Επισήμανε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας εκπροσωπούνται πέντε συνδυασμοί και με το υφιστάμενο σύστημα δεν υπάρχουν θέματα αποτελεσματικής λειτουργίας και λήψης αποφάσεων.
Όσον αφορά την παράταξη του συνδυασμού της δήλωσε ότι είναι πολυσυλλεκτική αφού καλύπτει πολιτικούς χώρους από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με την Κεντροαριστερά και οι αιρετοί συνεργάτες της έχουν μεγάλη κοινωνική αποδοχή και διεισδυτικότητα και το σημαντικό είναι ότι στα ζητήματα της αυτοδιοίκησης θέτουν στην άκρη την κομματική τους ταυτότητα προκειμένου να συνεργαστούν αρμονικά για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας και τη συλλογική ευημερία.
Ο κ. Κικίλιας από την πλευρά του αναγνώρισε την αναγκαιότητα ενός σύγχρονου οδικού δικτύου για την Πέλλα αφού το διαπίστωσε και ο ίδιος κατά τη μετακίνησή του από τη Θεσσαλονίκη προς την Πέλλα. Αναφέρθηκε επίσης  στη σημασία του αγροτικού τομέα για την ευρύτερη περιοχή. Όσον αφορά το πρόγραμμα «Κλεισθένης 1», αφού υπογράμμισε την αγάπη που τρέφει για την αυτοδιοίκηση υπενθυμίζοντας ότι  υπήρξε Αντιδήμαρχος Αθήνας και Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Αθηναίων, τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση, είτε γίνουν εθνικές εκλογές πριν τις αυτοδιοικητικές ή μετά, θα καταργήσει το εκλογικό σύστημα του παραπάνω προγράμματος.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης η Δήμαρχος Σκύδρας ευχαρίστησε τον κ. Κικίλια και τους συμμετέχοντες για την τιμητική τους επίσκεψη .

Επίσκεψη σε γνωστή εταιρία 

Την εταιρία Καμαράκης Α.Ε. που αποτελεί όμιλο και μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται στην οικοδομή, επισκέφτηκε ο κος Κικίλιας συνοδευόμενος από το πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Σκύδρας Μάκη Δημητριάδη. Εκεί λοιπόν άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μεσαίες επιχειρήσεις της Χώρας μας που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της οικονομικής ανάπτυξης του τόπου. 

Εγκαίνια των γραφείων
Η ΔΗΜΤΟ Σκύδρας  πλέον διαθέτει τα δικά της γραφεία στο κέντρο της Σκύδρας. Είναι μια προσωπική επιτυχία του νέου προέδρου της ΔΗΜΤΟ Μάκη Δημητριάδη ο οποίος μέσα σε λίγο καιρό κατάφερε να οργανώσει τη τοπική οργάνωση, να την ανανεώσει και να δείξει ότι η Νέα Δημοκρατία έχει μέλλον και μπορεί να ανεβάσει τα ποσοστά της στην Σκύδρα. 

Σύσκεψη με αγροτικούς φορείς
Ο κος Κικίλιας συμμετείχε και σε σύσκεψη που έγινε με αγροτικούς φορείς της Σκύδρας στην αίθουσα το Δημοτικού συμβουλίου όπου άκουσε τα προβλήματα των αγροτών και δεσμεύτηκε ότι θα τα μεταφέρει στα κέντρα αποφάσεων στην Αθήνα προς επίλυση τους. 

Συνάντηση με νέους

Ως νέος και αυτός ο κος Κικίλιας ήπιε καφέ και άκουσε τα προβλήματα των νέων της Σκύδρας που έδωσαν το παρόν και ζήτησαν από τον ίδιο περισσότερα μέτρα που θα βοηθήσουν τους νέους να μπουν στην διαδικασία ανεύρεσης εργασίας κάτω από ομαλές συνθήκες. Εκεί λοιπόν το κλίμα ήταν πολύ καλό 

Ομιλία σε κατάμεστη αίθουσα
Ο κος Κικίλιας μίλησε στον Πνευματικό κέντρο Σκύδρας σε μια κατάμεστη αίθουσα παρουσία εκατοντάδων φίλων της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε ότι σήμερα ήρθε η ώρα των πολιτών να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, να εκτιμήσουν ότι ούτε τους αξίζει αυτή η κατάσταση ούτε αυτή η Κυβέρνηση που λέει ψέμματα και δεν διστάζει με το παραμικρό να πει και άλλα. Ακόμη για το Σκοπιανικό τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν κρύβεται και δεν φοβάται να πει ότι αυτή η συμφωνία δεν μπορεί να περάσει και δεν μπορεί να θεωρηθεί καλή γιατί εκχωρεί εθνότητα, Γλώσσα και ιστορία στους γείτονες οι οποίοι πήραν τα πάντα και δεν έδωσαν τίποτα. Τέλος υποσχέθηκε ότι θα ξανα έρθει στην Πέλλα και στην περιοχή για να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο να κερδίσει αλλά και να έχει αυτοδυναμία. 

Μεγάλη επιτυχία του Μάκη Δημητριάδη
Αδιαφισβήτητα μεγάλη επιτυχία για την εκδήλωση πρέπει να σημειωθεί και να πιστωθεί στον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Σκύδρας Μάκη Δημητριάδη που μαζί με τα μέλη της τοπικής του κατάφερε να διοργανώσει μια πολύ σημαντική και κομβικής σημασίας επίσκεψη στην περιοχή της Σκύδρας και με αυτό τον τρόπο να δείξει ότι αποτελεί θεσμικό παράγοντα σταθερότητας για το μέλλον. Άλλο ένα θετικό ήταν ότι για πρώτη φορά νέοι άνθρωποι ήρθαν κοντά στη Νέα Δημοκρατία και αγκάλιασαν μια εκδήλωση δίνοντας το παρόν αλλά και συνομιλώντας με τον ίδιο τον κο Κικίλια. Όπως τόνισαν αυτή η διαδραστική συζήτηση τους ωφέλησε γιατί μέχρι τώρα όλοι είχαν συνηθίσει μόνο να μιλούν και όχι να ακούν. Η περιοχή της Σκύδρας από πλευράς Νέας Δημοκρατίας έχει κατακερματιστεί. Σε αυτή την εκδήλωση όμως ήρθαν όλα εκείνα τα κομμάτια και έδωσαν το παρόν τόσο αυτοδιοικητικά όσο και σε Εθνικό επίπεδο. Για άλλη μια φορά λοιπόν ο Μάκης Δημητριάδης έδειξε ότι ενώνει και δεν διχάζει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more