Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ




ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ


Πραγματοποιήθηκε  στην Αλμωπία η  16η  Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία  Συλλόγων    της Ομοσπονδίας  Εθελοντών  Αιμοδοτών     ( Π.Ο.Σ.Ε.Α ) και Φορέων. 

Για την επιτυχημένη  διοργάνωση   μερίμνησε η ΔΗ.Κ.Ε.Α του δήμου Αλμωπίας.

Ο θετικός σκοπός αυτής της διοργάνωσης, που είναι η  προσφορά αίματος στον συνάνθρωπό μας,  ξεσήκωσε τους κατοίκους της Αλμωπίας, κυρίως όμως τη Νέα Γενιά, η οποία  συμμετείχε δυναμικά .
Το χρονικό της όλης διαδικασίας  :  Τόπος συγκέντρωσης η πλατεία  Αγγελή  Γάτσου,   αποδέκτης των σημείων η πλατεία  Αγγελή Γάτσου. 

Οι λαμπαδηδρόμοι   ξεκίνησαν από 7 σημεία εισόδους της πόλης της Αριδαίας και το ξεκίνημα ήταν ανάλογα με το πόσο μακριά βρίσκονται οι τοπικές κοινότητες. Ο σκοπός ήταν να  αφιχθούν  όλοι την ίδια ώρα, στις 6.45,  για να   βρεθούν όλοι μαζί  και να βαδίσουν προς την κεντρική πλατεία της πόλης.  
Επτά φλόγες ξεκίνησαν από επτά διαφορετικά σημεία με προορισμό την πλατεία Αγγελή Γάτσου της Αριδαίας :  1η  Γαρέφι—Δωροθέα   2η  Ριζοχώρι  3η  Κωνσταντία – Εξαπλάτανος  4η  Ξιφιανή   5η  Τσάκοι   6η  Πιπεριά   7η  Πρόμαχοι  - Σωσάνδρα
(  Συνήθως η φλόγα είναι μία,  αλλά όταν στην όλη διαδικασία εμπλέκονται σε μεγάλο ποσοστό τα παιδιά δεν είναι το ίδιο.  Αυτό σε απάντηση εκείνων που  ρωτάνε  σχετικά ).  
 

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more