Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

ΤΩΡΑ ΚΑΙ...ΠΑΣΟΚΟΓΕΝΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΠΚΕΝΤΖΗΣ!!!


Του Δημοσιογράφου Σίμου Σλατίνη*


Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι ο συνδυασμός του Γιάννη Τσεπκεντζη, που θέλει να διεκδικήσει τον Δήμο Έδεσσας, τελει πλέον σε πανικό και συγχιση!!!
Και όλα αυτά, μετά την επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι όπως αυτή ανακοινωθηκε από το πλέον επίσημο κομματικο όργανο του, που είναι η εφημερίδα " ΑΥΓΗ"
Η οποία ποτέ δεν διευψεσε, παρόλο που οι πληροφορίες λένε ότι το είχαν ζητήσει από τον συνδυασμό Τσεπκεντζη, την συγκεκριμένη ανακοίνωση.
Από την άλλη, ο συνδυασμός που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Έδεσσα, ποτέ δεν πήρε θέση για την συμφωνία των Πρεσπών.
Αυτή η περίεργη σιωπή, προφανώς στηρίζει την συμφωνία των Πρεσπών, καθώς ένας συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πάει κόντρα στις αποφάσεις που ξεπουλησαν το όνομα της Μακεδονίας μας.
Αυτή η κατρακυλα του συνδυασμού που πάει από το κακό στο χειρότερο, (καθώς εκτος των αλλων, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλά μέλη του ζητούν να φύγει από πάνω τους στο ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ, αλλιώς αποχωρούν) κάπου θα έπρεπε να σταματήσει...
Τι έπρεπε να γίνει λοιπόν;
Βρήκαν μία εφημερίδα εκτός Έδεσσας, αυτή της " ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ" και εντεχνα, μέσα από ένα δημοσιεύμα που υπογράφει Αθηναίος δημοσιογράφος ( Αλήθεια ποσό καλά γνωρίζει την πραγματικότητα στην Έδεσσα; ), προσπαθούν να παρουσιάσουν τον υποψήφιο Δήμαρχο τους ως( αν είναι δυνατόν! ) ΠΑΣΟΚΟΓΕΝΗ!!!!
Αν είναι ετσι ας πει δημόσια πόσο ΠΑΣΟΚ ήταν ο κ. Τσεπκεντζης στο παρελθόν;
Γιατί από όσο γνωρίζουμε το μόνο " ΠΑΣΟΚ" που γνωρίζει είναι ο συνδυασμός του κ. Σοντρα, στον οποίο συμμετείχε από το 2006 έως το 2014!
Στην Έδεσσα τουλάχιστον, όλοι τον γνωρίζουν (αν δεν κάνουμε λάθος) ως άνθρωπο αριστερών καταβολων.
Ας αποδείξει λοιπόν, το αντίθετο;
Πέρα από αυτό, υπάρχει και για δεύτερη φορά, από την " Εφημερίδα των Συντακτών " τώρα, η παραδοχή ότι ο συνδυασμός του κ.Τσεπκεντζη στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ!!!
Προσεξτε και την λεπτομέρεια...
Η " Εφημερίδα των Συντακτών " που επικαλούνται άτομα του συνδυασμού, για να αντιστρεψουν το αρνητικό κλίμα, ανήκει καθαρά στα ΜΜΕ που στηρίζουν φανερά τον ΣΥΡΙΖΑ!!!
Ο συντάκτης του άρθρου μάλιστα ( τουλάχιστον αυτός που το υπογράφει) και που δεν έχει καμμία σχέση με την Εδεσσαικη πραγματικότητα, αναφέρει ότι αυτός ο συνδυασμός είναι πολυσυλλεκτικος και πως αναμένεται να στηριχθει και από αλλα κόμματα!!!
Δεν μένει παρά να το δούμε, αφού ο Αθηναίος δημοσιογράφος κάτι παραπάνω μπορεί να...ξέρει!
Γεγονός πάντως είναι ότι ο " μανδύας" του ΣΥΡΙΖΑ δεν φεύγει...
Και κάτι τελευταίο.
Ο Αθηναίος δημοσιογράφος, έχει και λόγο και άποψη για την προεκλογική κίνηση στην Έδεσσα, αφού αναφέρεται και στους άλλους υποψηφίους και μάλιστα με τρόπο που είναι αρνητικος!!!
Δεν μένει λοιπόν, παρά να τον κάνουμε και επίτιμο δημοτη, μιας και τα " ξέρει " όλα!!!
Δυστυχώς, για άλλη μια φορά ο συνδυασμός Τσεπκεντζη, " έπαιξε και έχασε!!!"
Ας στηριχθει λοιπόν, από αυτούς που τον δημιούργησαν, μέσα από " λυκοφιλιες"
Και αυτοί μόνο στην Έδεσσα δεν ζουν!!!

* Το συγκεκριμένο άρθρο γράφηκε στην προσωπική  του σελίδα στο facebook . Ο Σίμος Σλατίνης είναι από τους πιο έμπειρους δημοσιογράφους στην Πέλλα με πολυετή παρουσία σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more