Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΥΣΑΦΗ ΄΄ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ΄΄




ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  η εναρκτήρια εκδήλωση της΄΄ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΄΄  ΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ  στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας  (Νομαρχία ).
Επιτυχία σημαίνει  η ανταπόκριση των πολιτών  στο κάλεσμα και, σ  αυτή την περίπτωση,  η  μεγάλη αίθουσα ήταν γεμάτη  δημότες που δεν πήγαν μόνο για να ακούσουν το πρόγραμμα του επικεφαλής του συνδυασμού της ΄΄ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ΄΄ Αντώνη Ρυσάφη, αλλά – όπως φάνηκε από το όλο κλίμα – να δηλώσουν στήριξη στην προσπάθεια.
Τον προλόγισε εύστοχα και με απόλυτη γνώση των προβλημάτων του δήμου ο δικηγόρος της πόλης κ. Αθανάσιος  Πατετσίνης.
Ο  επικεφαλής Αντώνης Ρυσάφης  στην ομιλία του, μεταξύ των άλλων, αναφερόμενος στην καταγωγή του, δήλωσε ότι είναι υπερήφανος Εδεσσαίος από πάππου προς πάππον.  Πολιτικά αδέσμευτος.  Αναφέρθηκε στον πρωταρχικό στόχο του που είναι  να ενώσει την κοινωνία, ώστε να έρθει η ανάπτυξη.  Είναι ένας τρόπος να μείνουν οι νέοι αλλά και να γυρίσουν όσοι έφυγαν, για να βοηθήσουν  ο δήμος Έδεσσας να γίνει τόπος ευημερίας και προκοπής,  μετά από πολλών ετών απώλειες.
Υποσχέθηκε αλλαγή νοοτροπίας σε σχέση με τους εργαζόμενους στο δήμο, ανοιχτές πόρτες  για όσους θέλουν να προσφέρουν, αλλά και για εκείνους που έχουν ανάγκη.
Σημαντικό θέμα  για τον κ. Ρυσάφη   οι απαιτήσεις των δημοτών,  που θα οδηγήσουν σε σοβαρές δράσεις, έτσι ώστε η  κυβέρνηση να λαμβάνει υπ όψη της τα προβλήματα του δήμου Έδεσσας και όχι να τα αγνοεί. Δράσεις  που θα διεκδικούν τα υδροηλεκτρικά – διαχείριση του φυσικού πλούτου των υδάτων, ανασκαφές  στο λόγγο για νέα ευρήματα, πανεπιστημιακά τμήματα και οτιδήποτε είναι εφικτό για να συμβάλλει στην οικονομική ευρωστία του δήμου και κατ επέκταση των δημοτών.
Υποσχέθηκε διάλογο με τους πολίτες, πενταψήφιο αριθμό τηλεφώνου για αιτήματα,  ανάπτυξη δραστηριοτήτων για καλύτερο οδικό δίκτυο, κυκλοφοριακό σχέδιο στην πόλη , κά
Υποσχέθηκε ότι θα αξιοποιήσει όλους τους πολίτες και όχι μόνο τα άτομα που θα κατέβουν μαζί του. Δήλωσε άνθρωπος των πράξεων και όχι των λόγων.
Δήλωσε πως θέλει έναν δήμο έτσι όπως ήταν πριν από 2500 χρόνια, μια Πρωτεύουσα με όλη την Αίγλη της.
Τέλος παρουσίασε  τα στελέχη του συνδυασμού του.     

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more