Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Κλήρωση βιβλίων μέσω της πρωτοβουλίας «ΣΚΥ- ΔΡΑση για το βιβλίο 2019».



Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «ΣΚΥ- ΔΡΑση για το βιβλίο 2019» που στοχεύει στην προαγωγή του βιβλίου και της φιλοαναγνωσίας  και την οποία υλοποιεί ο Δήμος Σκύδρας μέσω της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Ενιαίου Φορέα Αλληλεγγύης Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π.) προσκαλούνται και φέτος οι συμπολίτες μας, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, να συμμετάσχουν σ΄αυτήν με τον εξής τρόπο: καθένας μπορεί πάνω σ΄ένα λευκό χαρτί διαστάσεων 10Χ10 εκ, περίπου, αφού σημειώσει τα στοιχεία του, στη συνέχεια να γράψει τον τίτλο ενός ποιήματος ή διηγήματος ή μυθιστορήματος που έχει γράψει ή θα επιθυμούσε να γράψει ο ίδιος.
Το χαρτί αυτό μπορεί να ζητηθεί, να συνταχθεί και να κατατεθεί την ίδια στιγμή στη Δημοτική Βιβλιοθήκη ή στο Δημαρχείο Σκύδρας, αποτελεί δε αυτόματα συμμετοχή – λαχνό που θα διεκδικήσει, κατόπιν δημόσιας κλήρωσης, ένα βιβλίο  απ΄αυτά που θα συλλεχθούν για το σκοπό αυτό μέσω δωρεάς.
Η κατάθεση των συμμετοχών ολοκληρώνεται την Τρίτη 30 Απριλίου 2019.
Η κλήρωση, με παράλληλες εκδηλώσεις, όπως είναι η βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν σε εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς περιφερειακού – πανελλήνιου επιπέδου, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαΐου 2019, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας. Για την ακριβή ημερομηνία κι ώρα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.
Για την κατάθεση των συμμετοχών ή της προσφοράς βιβλίων από συμπολίτες μας ή φορείς και για κάθε σχετική πληροφορία αρμόδια είναι τα στελέχη: στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, η Ελένη Παπαδοπούλου τηλ. 2381351960 και στο Δημαρχείο, ο Δημήτρης Αλεξανδρίδης τηλ. 2381351802.

Και φυσικά θα τονιστεί για μια ακόμη φορά ότι ένα βιβλίο είναι πάντα μια καλή επιλογή δώρου με κάθε αφορμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more