Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Πρόσκληση 4ης Ανθοέκθεσης Σκύδρας 2019




Ο Δήμος Σκύδρας διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά την περιβαλλοντική, οικολογική πρωτοβουλία της Ανθοέκθεσης Σκύδρας.
Η «4η Ανθοέκθεση Σκύδρας 2019» που φιλοξενείται στην πλατεία Σαφραμπόλεως διαρκεί έξι ημέρες. Αρχίζει την Τρίτη 16 Απριλίου, ολοκληρώνεται την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 και  εμπλουτίζεται με ποικίλες πολιτιστικές, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία και τη συμμετοχή σας τα εγκαίνια της «4ης Ανθοέκθεσης Σκύδρας 2019» που θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Σαφραμπόλεως , την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 και ώρα 19:30΄.
Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την αναγέννηση και την ομορφιά της φύσης!
                                                                                                        Με εκτίμηση
                                                                                                 Κατερίνα Ιγνατιάδου

                                                                                                 Δήμαρχος Σκύδρας

Κλήρωση βιβλίων μέσω της πρωτοβουλίας «ΣΚΥ- ΔΡΑση για το βιβλίο 2019».

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «ΣΚΥ- ΔΡΑση για το βιβλίο 2019» που στοχεύει στην προαγωγή του βιβλίου και της φιλοαναγνωσίας  και την οποία υλοποιεί ο Δήμος Σκύδρας μέσω της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Ενιαίου Φορέα Αλληλεγγύης Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π.) προσκαλούνται και φέτος οι συμπολίτες μας, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, να συμμετάσχουν σ΄αυτήν με τον εξής τρόπο: καθένας μπορεί πάνω σ΄ένα λευκό χαρτί διαστάσεων 10Χ10 εκ, περίπου, αφού σημειώσει τα στοιχεία του, στη συνέχεια να γράψει τον τίτλο ενός ποιήματος ή διηγήματος ή μυθιστορήματος που έχει γράψει ή θα επιθυμούσε να γράψει ο ίδιος.
Το χαρτί αυτό μπορεί να ζητηθεί, να συνταχθεί και να κατατεθεί την ίδια στιγμή στη Δημοτική Βιβλιοθήκη ή στο Δημαρχείο Σκύδρας, αποτελεί δε αυτόματα συμμετοχή – λαχνό που θα διεκδικήσει, κατόπιν δημόσιας κλήρωσης, ένα βιβλίο  απ΄αυτά που θα συλλεχθούν για το σκοπό αυτό μέσω δωρεάς.
Η κατάθεση των συμμετοχών αρχίζει από την Τετάρτη 10 Απριλίου κι ολοκληρώνεται την Τρίτη 30 Απριλίου 2019.
Η κλήρωση, με παράλληλες εκδηλώσεις, όπως είναι η βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν σε εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς περιφερειακού – πανελλήνιου επιπέδου, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαΐου 2019, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας. Για την ακριβή ημερομηνία κι ώρα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.
Για την κατάθεση των συμμετοχών ή της προσφοράς βιβλίων από συμπολίτες μας ή φορείς και για κάθε σχετική πληροφορία αρμόδια είναι τα στελέχη: στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, η Ελένη Παπαδοπούλου τηλ. 2381351960 και στο Δημαρχείο, ο Δημήτρης Αλεξανδρίδης τηλ. 2381351802.
Και φυσικά θα τονιστεί για μια ακόμη φορά ότι ένα βιβλίο είναι πάντα μια καλή επιλογή δώρου με κάθε αφορμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more