Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Η Ένωση Φωτογράφων έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των μελών της

Στην τριαντάχρονη πορεία της Ένωσης μας, πολλά άλλαξαν και πολλά έγιναν σχεδόν από την αρχή, ιδιαίτερα την τελευταία τριετία η Ένωση με νέα άτομα επαναδραστηριοποιήθηκε πιο δυναμικά. Το πιο σημαντικό όμως ήταν πως μείναμε ενωμένοι και όχι μόνο διατηρήσαμε τον αρχικό μας αριθμό μελών, αλλά εντάξαμε πολλούς συναδέλφους από όλους τους νομούς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.
Η Ένωσή μας μπορεί να πει κανείς ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των μελών της, των συναδέλφων και μεγάλου μέρους της κοινωνίας και προχωρά όλο και ψηλότερα, τόσο σε επίπεδο αγοράς, όσο και κοινωνικής παρουσίας και προσφοράς όπου και όταν χρειαστεί.
Η περίοδος (σεζόν) των γάμων και των βαπτίσεων που μόλις άρχισε, βρίσκει την Ένωση μας και τα μέλη της πανέτοιμους να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και υπευθυνότητα τους πελάτες της.
Και οι 49 συνάδελφοι της Ένωσης, σας καλούμε να στηρίξετε όσο περισσότερο μπορείτε τους επαγγελματίες – μέλη μας και όλοι μαζί να καταφέρουμε να εκσυγχρονίσουμε αλλά και να αναπτύξουμε ακόμα μεγαλύτερους στόχους καλλιτεχνικούς, εμπορικούς και επαγγελματικούς.
Στην ιστοσελίδα της Ένωσης www.cwm-photographers.gr μπορείτε να δείτε όλα τα μέλη της Ένωσης και ανα νομό, μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας τους

Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more