Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ – ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ

ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ  ΣΙΣΚΟΥ


 Εν όψει της προεκλογικής περιόδου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και εκπρόσωπος τύπου του κινήματος Ηλίας Κασιδιάρης επισκέφτηκε την Αριδαία, με τη συνοδεία του Βουλευτή Γιάννη Σαχινίδη. 
 Εκεί τον υποδέχτηκαν στελέχη του κινήματος, φίλοι αλλά και πολίτες που ήθελαν να ακούσουν, να ενημερωθούν για να αποφασίσουν.
 Αρχικά ανέβηκε στο βήμα και απηύθυνε χαιρετισμό ο νυν βουλευτής και υποψήφιος μαζί με άλλα στελέχη και στις επικείμενες εκλογές Γιάννης Σαχινίδης.
 Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην ομιλία του,
που πραγματοποιήθηκε έξω από τη Λέσχη Αξιωματικών στο πεζόδρομο στην Αριδαία, αναφέρθηκε στο γεγονός που η Χ.Α.  είναι αποκλεισμένη παράνομα από όλα τα μέσα ενημέρωσης και επικοινωνίας, ακόμα και από την κρατική ΕΡΤ την οποία πληρώνουμε όλοι.
 Η Χ.Α δε λαμβάνει κρατική επιχορήγηση όπως τα άλλα κόμματα, οπότε οι βουλευτές συνεισφέρουν από το μισθό τους.
 Μίλησε για τις δύσκολες εκείνες ώρες όταν, επί πρωθυπουργίας Σαμαρά και με εντολή κέντρων του εξωτερικού που όλοι γνωρίζουμε, συνελήφθησαν ο αρχηγός και οι βουλευτές του κινήματος - της τρίτης πολιτικής δύναμης στη χώρα - και οδηγήθηκαν στη φυλακή… για να αποφυλακιστούν αργότερα και με τις ευλογίες του συστήματος η δίκη ακόμα να τελειώσει…
 Ο Ηλίας Κασιδιάρης έμεινε στη φυλακή ένα χρόνο για μια κυνηγετική καραμπίνα – όπως ανέφερε – για την οποία όμως είχε νόμιμη άδεια, την οποία έδειξε από την πρώτη στιγμή, αλλά οι δικαστές την έλαβαν υπόψη τους μετά από ένα χρόνο και τον αθώωσαν.
 Αναφέρθηκε επίσης στο πρόγραμμα της Χ.Α., που το κεντρικό πακέτο αφορά τους Έλληνες και τις ανάγκες τους και όχι τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι θα  αναγκαστούν να επιστρέψουν στις χώρες τους.

 Υποσχέθηκε μεταξύ άλλων τη διαγραφή των αγροτικών χρεών και τη δημιουργία 250.000 θέσεων εργασίας. Ανακήρυξη της Ελληνικής Α.Ο.Ζ, πάταξη της εγκληματικότητας, κατάργηση των επιδομάτων σε αλλοδαπούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more