Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Βάκης Τσιομπανίδης πρόεδρος ΑΚΚΕΛ έχουμε υποβάλει μήνυση κατά του υπουργού εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για την συμφωνία των Πρεσπών.




 1) ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ-∆ΗΚΚΙ-ΕΚΑ∆-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ∆ΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ∆ΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ-ΜΕΛΗ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΛΟΓΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ µιλήστε µας για αυτή την σύµπραξη κοµµάτων -κινηµάτων κύριε πρόεδρε

Είναι απαίτηση όλων των πολιτών όπως είναι γνωστό, τα επιμέρους κόμματα του πατριωτικού και αντικαθεστωτικού χώρου να συνεργαστούν και να συμμαχήσουν, ώστε όπως τη δεκαετία του 40 πολεμήσαμε το Ναζισμό, τώρα να τον πολεμήσουμε στη σημερινή μορφή του, που έχει βιτρίνα παγκοσμιοποίησης με καλύτερες δημόσιες σχέσεις, αλλά έχει την ίδια οσμή όπως τότε. Τον λέμε Γερμανισμό ή Γερμανοποίηση σήμερα προσπαθώντας να τον εξορκίσουμε. Η κύρια διαφορά είναι ότι τώρα ελέγχει την εξουσία σε πολλά δυτικά κράτη, αλλά και ότι εμείς είμαστε περισσότερο εξοπλισμένοι με πληροφορίες, γνώσεις και αποφασιστικότητα για να τον αποτελειώσουμε. Έχουμε
εμπειρία Ελευθερίας και Δημοκρατίας και δεν έχουμε κανένα σκοπό να τα παραδώσουμε στα νύχια των βαρβάρων.
Στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήρθαν μαζί ως σύμμαχοι τελείως ανόμοια πολιτικά ή κοινωνικά συστήματα για να πολεμήσουν τον κοινό εχθρό το ναζιστικό Άξονα. Εμείς σήμερα έχουμε λιγότερες διαφορές μεταξύ μας από ότι είχαν οι παλιοί σύμμαχοι αλλά δυστυχώς η παρούσα συμμαχία δεν είναι τόσο μεγάλη όσο θα θέλαμε για λόγους που είναι πέρα από τις δικές μας επιλογές και δυνατότητες. 
Υπάρχουμε ως συμμαχία ώστε ο Έλληνας ψηφοφόρος ναι έχει επιλογή στις εκλογές και να μην εξωθηθεί στις  λύσεις του δικομματισμού ή των συστημικών πολιτικών κομμάτων. Οφείλω να τονίσω ότι τα κόμματα τα οποία εκπροσωπούνταν στην προηγούμενη Βουλή αντιπροσωπεύουν περίπου το 47% του εκλογικού σώματος. Αυτά που εξέλεξαν ευρωβουλευτή στις πρόσφατες εκλογές αντιπροσωπεύουν ακόμα μικρότερο ποσοστό περίπου 43%. Οι Έλληνες τώρα έχουν την ευκαιρία με τη συμμαχία που έχει συνάψει το κόμμα μας να εκπροσωπηθούν πραγματικά για μάχη κατά των συμμοριών που έχουν στοχοποιήσει την Ελλάδα και έχουν κλέψει την ελευθερία και εθνική κυριαρχία του λαού μας.
2) Ποια είναι τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος κτηνοτρόφος και τι σκοπεύετε να κάνετε γι αυτά σε περίπτωση που εκλεγείτε;
Δεν είναι τόσο εύκολο να ξεχωρίσω κάποια διότι σε κάποιο βαθμό κάθε αγρότης και κτηνοτρόφος και επαγγελματίας της πρωτογενούς παραγωγής τροφίμων αντιμετωπίζει ορισμένα ιδιαίτερα προβλήματα που ίσως άλλοι να μην τα έχουν. Σε γενικές γραμμές είναι το κόστος παραγωγής (υπερφορολόγηση, κόστος λειτουργιών κλπ), αποκλεισμός εκτροφών και καλλιεργειών, καθυστέρηση και κατασχέσεις επιδοτήσεων. Η συμμετοχή μας στην ΕΟΚ και μετά στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει επιφέρει μία καταστροφή στην αγροτική παραγωγή. Πριν μπούμε στην ΕΟΚ καλύπταμε όλες τις ανάγκες μας και μπορούσαμε να εξάγουμε το 17% της παραγωγής μας. Σήμερα μετά βίας καλύπτουμε το 30% των αναγκών μας. Με διάφορους τρόπους η Ελίτ των Βρυξελλών και όχι μόνο, κατόρθωσε να σταματήσει την αγροτική παραγωγή στην Ελλάδα με διάφορες απαγορεύσεις άμεσες και έμμεσες. Εμείς από τα πρώτα που θα κάνουμε θα είναι να αποδεσμευτεί η Ελλάδα από οποιοδήποτε περιορισμό και να παράγουμε ότι επιτρέπει η Ελληνική γη και η θάλασσα και ο αέρας να παραχθεί. Επίσης θα υποφέρουμε δικαιοσύνη σε ότι αφορά την αγροτική παραγωγή με μάχη εναντίον των καρτέλ και με την εξασφάλιση του υγιούς ανταγωνισμού σε μία ελεύθερη οικονομία και όχι σε μία οικονομία υπό κατοχή όπως είμαστε σήμερα. Δηλαδή θα εξασφαλίσουμε πρώτα τα αυτονόητα και τα θεμελιώδη στην αγροτική αγορά, διότι σήμερα δεν υπάρχουν και χωρίς αυτά φυσικά δεν μπορεί να υπάρχει κανένα θεμέλιο ανάπτυξης.
  
3) Ποια η άποψη σας για την συµφωνία των Πρεσπών:
            Εμείς έχουμε υποβάλει μήνυση κατά του υπουργού εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για την συμφωνία των Πρεσπών. Η συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι απλώς παράνομη από ένα πλήθος παραγόντων που είναι εκτός του σκοπού του συγκεκριμένου κειμένου για να παραθέσω αναλυτικά. Το θεμέλιο για την απόρριψη της είναι ότι δεν έχει υιοθετηθεί, προωθηθεί και υπογραφεί από μία ελληνική κυβέρνηση αλλά από μία κυβέρνηση που λειτουργεί ως κατοχική κυβέρνηση στο Ελληνικό έδαφος. Ισχύουν ακριβώς αυτά που ίσχυσαν μετά από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο σε σχέση με τις ενέργειες των κατοχικών κυβερνήσεων. Η αφαίρεση της εθνικής κυριαρχίας είναι ένα θέμα που είναι δεδομένο πια και έχει γραφεί αρκετές φορές κόμη και στον ξένο τύπο ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ πέρυσι τουλάχιστον υποστήριζε ότι κατά τη διάρκεια της δίκης του διακυβέρνησης η Ελλάδα θα αποκτήσει πάλι την εθνική κυριαρχία της, συνεπώς την έχει χάσει.
            Ένα άλλο στοιχείο που αφορά την ίδια την ύπαρξη του κράτους των Σκοπίων έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία αλλά δεν έχει αναφερθεί όσο άλλα στοιχεία. Τα Σκόπια δημιουργήθηκαν μετά από εξωτερική παρέμβαση για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας στην οποία μάλιστα περιλαμβάνεται και στρατιωτική επίθεση. Συνεπώς τόσο η αναγνώριση των Σκοπίων με οποιοδήποτε όνομα, όσο και η αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου, ουσιαστικά αποτελούν και αναγνώριση της παράνομης εξωτερικής παρέμβασης που τα απέσπασε από την ενιαία Γιουγκοσλαβία.
Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει και στην Ελλάδα όταν οι σημερινοί σύμμαχοι που υποτίθεται ότι τα έχουν σπάσει με την Τουρκία ξαφνικά τα ξαναβρούν μαζί της και ανακαλύψουν πάλι ότι εμείς είμαστε οι κακοί στην περιοχή: στην Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο. Το ενδιαφέρον τους για την Ελλάδα δεν είναι για την Ελλάδα αυτή καθεαυτή αλλά για την κατεχόμενη περιοχή της Ελλάδας, την οποία έχουν υπό τον έλεγχό τους με τις κατοχικές κυβερνήσεις. Όταν ο Αμερικανός πρέσβης επαινεί όσους συνέβαλαν στη συμφωνία των Πρεσπών, επαινεί ουσιαστικά τους υφισταμένους του λειτουργώντας ως κατοχικός διοικητής ή επιτηρητής.
Ειδικά για το θέμα των Σκοπίων, η παρέμβαση του Αμερικανού πρέσβη για την προώθηση της Συμφωνίας των Πρεσπών αποσκοπεί στο να παγιώσει το «μακεδονικό» προϊόν ναζιστικής ισχύος, όπως εξηγούμε:
Το ΑΚΚΕΛ τονίζει ότι η περίπτωση των Σκοπίων αποτελεί προϊόν διοχέτευσης ναζιστικής ισχύος. Η διαμόρφωση εθνικής-κρατικής υπόστασης για τους Σκοπιανούς έγινε από τους Ναζί του Χίτλερ και τους Φασίστες του Μουσολίνι. Στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο όταν ο Μουσολίνι επιτέθηκε στην Ελλάδα είχε κάνει παράλληλα ενέργειες να οργανώσει τους Σκοπιανούς σε συγκροτημένα σώματα που θα πολεμούσαν την Ελλάδα με αντάλλαγμα «απελευθέρωση από την Ελληνική καταπίεση». Ο Χίτλερ και οι Ναζί έκαναν το ίδιο μετά όταν μας επιτέθηκαν και μάλιστα υπάρχουν φωτογραφίες αξιωματικών των Ναζί να φωτογραφίζονται μαζί με Σκοπιανούς με φόντο τον χάρτη της υποτιθέμενης ενιαίας Μακεδονίας που περιλαμβάνει την Θεσσαλονίκη και όλη τη Χαλκιδική. Δηλαδή η οργάνωση των Σκοπιανών σε μορφή συγκροτημένων ομάδων του «Μακεδονικού Λαού» που διεκδικούσαν αυτό που διεκδικούν και τώρα και δεν τους ανήκει, ήταν αποτέλεσμα της ναζιστικής και φασιστικής ισχύος του Μουσολίνι και του Χίτλερ για να τους στρέψουν εναντίον μας. Ειδικότερα, τα φυλλάδια που έριχναν στο Μέτωπο έγραφαν:
 «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, υπόδουλοι της Ελλάδος!
Πάμπολλοι συνάδελφοί σας, κουρασμένοι να υπηρετήσουν την ελληνικήν υπουλότητα, ήρθαν εις τας γραμμάς μας, έτοιμοι να προσφερθούν οι ίδιοι διά την ελευθερίαν της χώρας των. Μαθαίνομεν από αυτούς ότι οι Έλληνες σας λέγουν τις πιο βλακώδεις ψευτιές και ότι, πέφτοντες εις τα χέρια μας, εμείς θα σας σκοτώσωμεν. Εσείς ξεύρετε εκ πείρας πόσο είναι ψεύτης ο Έλλην, ο οποίος σας μεταχειρίζεται ως κτήνη για σφάξιμον. Μέρος του λαμπρού Λαού σας υποχρεώθη να τεθή υπό την αισχράν διοίκησιν των ελλήνων αξιωματικών. Μέσα εις τας γραμμάς σας, σάς έχουν στείλει στρατιώτας άλλης ράτσας με την διαταγή να σας πυροβολήσουν εάν δεν θελήσετε να προχωρήσετε εναντίον μας, οι οποίοι είμαστε εδώ για να σας απελευθερώσωμεν. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ! Έφθασεν η ώρα της απελευθερώσεώς σας ... ακτινόβολη αυγή της ελευθερίας θα ανατείλη εις την χώραν σας. Σε λίγο θα γυρίσετε στα σπίτια σας, στις οικογένειές σας, στις γυναίκες σας και στα παιδιά σας και επί τέλους θα έχετε ειρήνη, δικαιοσύνη και εργασία. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ! Σείς ξεύρετε τί αισθήματα τρέφομεν ημείς οι Ιταλοί για σας, ξεύρετε ότι δεν θέλομεν να σας κάμωμεν κανένα κακόν, αλλ’ απεναντίας να σας ξαναδώσωμεν αξιοπρέπεια Λαού. Οι στρατιώτες μας έχουν διαταγήν να σάς υποδεχθούν σαν αδελφούς εάν παρουσιασθήτε εις τας δικάς μας γραμμάς ... σε μικρές ομάδες με λευκή σημαία. Εμείς σάς περιμένομεν θαυμάζοντες την αξίαν σας. Θα σας υποδεχθούμεν με αδελφική αγάπη, βεβαιώνοντάς σας ότι γρήγορα θα γιατρέψωμε τας κακώσεις που δυστυχώς έκαμαν οι Έλληνες εις τας οικογενείας σας.
Οι εις Αλβανίαν Πολεμισταί»
 O Χίτλερ και ο Μουσολίνι ήταν οι πρώτοι που μετάλλαξαν δόλια τον όρο «Μακεδονία», από γεωγραφικό όρο σε εθνολογικό όρο για να χρησιμοποιήσουν τους Σλάβους των Σκοπίων εναντίον της Ελλάδας. Ο Τίτο πήρε το ναζιστικό και φασιστικό «προϊόν» της κλοπής της Μακεδονίας μας και το χρησιμοποίησε για το δικό του «Διαίρει και Βασίλευε». Ομοίως έπραξαν και τα κομμουνιστικά κόμματα στην μεταπολεμική εποχή, τα οποία ξεκάθαρα μιλούσαν για «Μακεδονικό Λαό» προωθώντας όλα αυτά που είχαν κατασκευάσει ο Μουσολίνι και ο Χίτλερ. Τόσο τότε όσο και σήμερα οι αυτοχαρακτηριζόμενοι «δημοκράτες», «προοδευτικοί» κλπ δεν ενοχλούνται που αυτό που προωθούν είναι καθαρά φασιστικό και ναζιστικό κατασκεύασμα.
4) Έχετε άριστες σχέσεις µε Ρωσικούς παράγοντες κάποιοι  σας κατηγόρησαν για αυτό λέγοντας πως είστε πράκτορας ποιο το σχόλιο σας
            Εγώ κινούμαι και μιλώ σε χώρους και με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν τους αγρότες και την πατρίδα να ξεφύγουν από αυτή τη φυλακή που μας έχουν βάλει οι υποτιθέμενοι σύμμαχοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και στους άλλους δυτικούς συνασπισμούς.
Επιπλέον, αφού υποτίθεται ότι έχουμε ελεύθερη οικονομία και ελεύθερο ανταγωνισμό, είναι πολύ φυσικό να κινούμαστε για συνεργασίες με όλους όσους μπορούν να μας προσφέρουν ή μπορούμε εμείς να τους προσφέρουμε και να υπάρξει αμοιβαίο όφελος για το εθνικό συμφέρον και με αυτό τον τρόπο να εξυπηρετηθούν και να προκόψουν και οι αγρότες.
Η επιβολή των κυρώσεων κατά της Ρωσίας και το επακόλουθο εμπάργκο που εφάρμοσε η Ρωσία στα ευρωπαϊκά αγροτικά προϊόντα είναι ένα θέμα το οποίο είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, ζήτημα επιβίωσης για τους αγρότες. Με το ΑΚΚΕΛ κινούμαστε για να σταματήσει το εμπάργκο αφού φυσικά πρώτα σταματήσουν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας οι οποίες έχουν επιβληθεί από ξένα συμφέροντα που δεν έχουν σχέση με τους Ευρωπαίους αγρότες. Δεν τους εξυπηρετούσε σε τίποτα παρά μόνο να παίζουν το γεωπολιτικό παιχνίδι ξένων ομάδων συμφερόντων. Όπως όλα δείχνουν αυτές αποτελούν τμήμα του ναζιστικού αποστήματος που έχει επιβιώσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στην διεύθυνση http://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/05/blog-post_530.html μπορεί κάποιος να δει πώς κατασκευάστηκε η αντιρωσική εκστρατεία και πώς στοχοποιήθηκαν συγκεκριμένα άτομα στην Ελλάδα και φυσικά και εγώ, από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, ένα δίκτυο εγγλέζικων πρεσβειών και φυσικά με τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών που τα χειριζόταν ο Κοτζιάς. Εγώ δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν και για τίποτα διότι όλα αυτά που λένε εναντίον μου απλούστατα είναι ψεύδη. Αυτοί που τα διοχετεύουν έχουν να δώσουν λογαριασμό σχετικά με το ποιοι είναι τα αφεντικά τους αν είναι από τις αμερικανικές υπηρεσίες ή τις εγγλέζικες πρεσβείες ή το δίκτυο του Κοτζιά με τα μυστικά κονδύλια, όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.
 5) Είστε ικανοποιηµένος από τον τρόπο που γίνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών-κτηνοτρόφων;
            Εγώ διαρκώς καταγγέλλω την εκμετάλλευση των αγροτών από διάφορα κομματόσκυλα που δεν δίνουν δεκάρα για τον αγροτικό τομέα και τους αγρότες αλλά θέλουν να δείχνουν στους αρχηγούς τους ότι ελέγχουν ανθρώπους και καταστάσεις και ότι τούς είναι χρήσιμοι. 
            Αρχικά πολλοί αγρότες είχαν παραπλανηθεί και είχαν μπλέξει σε κομματικά δίχτυα των συστημικών κομμάτων αλλά δεν είναι τόσοι πολλοί τώρα πια αφού έχουνε δει ότι όλοι ίδιοι είναι: το ίδιο μαγαζί κομματικής εκμετάλλευσης. Εμείς δεν μπορούμε να εμποδίσουμε τους αγρότες από το να παραπλανηθούν. Έχουν το δικαίωμα επιλογής αλλά εμείς ενημερώνουμε για να μην κάνουν λάθη.
6) Για την απόταξη του Ευαγγέλου Φώτη από τον ελληνικό στρατό τί έχετε να πείτε ;
Αυτός ο άνθρωπος βρέθηκε σε δίλημμα να λειτουργήσει ως στρατιωτικός σε κάτι το οποίο έχει συμφωνηθεί και διαμορφωθεί από την κατοχική κυβέρνηση εκείνης της περιόδου και το οποίο δεν εξυπηρετούσε τα εθνικά συμφέροντα παρά μόνο τα δουλεμπορικά κυκλώματα που έχουν πολύ γερά πατήματα μέσα σε δυτικές κυβερνήσεις. Ξεκάθαρα ο όρκος που έδωσε προς την πατρίδα δεν περιελάμβανε σε καμία περίπτωση την υπηρεσία την οποία είχε διαταχθεί να εκτελέσει και την οποία αρνήθηκε να εκτελέσει.
Το θέμα και πρόβλημα είναι για ποιον λόγο να διαταχθεί οποιοσδήποτε στρατιωτικός να κάνει αυτή την υπηρεσία; Όλη η εκστρατεία εναντίον του προσπαθεί να εκτρέψει την προσοχή από αυτό το θέμα που είναι το θεμελιώδες πρόβλημα.
Δεν είναι θέμα ότι κλόνισε την ιεραρχία στο στράτευμα και είναι απείθεια εκτέλεσης διαταγής. Είναι θέμα διαφθοράς μέσα στο στράτευμα από αξιωματικούς οι οποίοι καταδέχονται να χρησιμοποιούνται από διεφθαρμένους πολιτικούς οι οποίοι δεν λειτουργούν για την Ελλάδα (αντικειμενικά και αποδεδειγμένα) αλλά για υπερκρατικά κέντρα εξουσίας.
            Αυτοί που δίνουν τέτοιες διαταγές και δημιουργούν τέτοια προβλήματα, ως εξιλαστήρια θύματα χρησιμοποιούν υφιστάμενους στρατιωτικούς. Η σωστή αντιμετώπιση των στρατιωτικών στην ανώτατη ηγεσία θα ήταν να βάλουν στη θέση τους τούς πολιτικούς θυμίζοντας τους τον όρκο που έχουν δώσει και να τιμήσουν και οι ίδιοι τον όρκο τους και την στολή τους. Η υπηρεσία σε ναζιστικά κατάλοιπα δεν αποδίδει τέτοια τιμή, αφού τα δουλεμπορικά δίκτυα που προωθούν τέτοιους στρατηγικά εκτοπισμένους πληθυσμούς δουλεύουν για την υπηρεσία της επαναναζιστοποίησης του κόσμου μας μέσω αλλαγής πληθυσμού στην Ελλάδα και στις άλλες χώρες. Οι στρατιωτικοί ορκίστηκαν να υπηρετούν και να προστατεύουν την πατρίδα και όχι να παρέχουν ξενοδοχειακές υπηρεσίες σε τρίτους.
7) Ποιο το µήνυµα σας ;
            Πετάξτε την απογοήτευση, μετατρέψτε το θυμό σας και την οργή σας σε αποφασιστικότητα, παρατήστε τον καναπέ και την γκρίνια και μόνο αφού ψηφίσετε τη συμμαχία του ΑΚΚΕΛ να πάτε για μπάνιο. Τώρα έχετε επιλογή που δεν θα σας πουλήσει. Εμείς δεν κάνουμε κωλοτούμπες.
Ευχαριστώ θερμά καλη επιτυχία 
Απο Βίκυ Μπαιρακτάρη
 για Το Θέμα Χαλκιδικής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more