Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Nέα της Ελπίδας ΈδεσσαςΣυνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της Ελπίδας Έδεσσας και πήρε ομόφωνες αποφάσεις για τα ακόλουθα:
1)      Προπονητής της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο αναλαμβάνει ο Ιάκωβος Παπαδόπουλος ο οποίος χαίρει την εμπιστοσύνη όλου του συμβουλίου. Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Ελπίδας Μάριος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει υπεύθυνος Ακαδημιών και τεχνικός σύμβουλος της ανδρικής ομάδας
2)      Την Μεγάλη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί ΤΟΥΡΝΟΥΑ ποδοσφαίρου με τίτλο : 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΔΕΣΣΑ-105 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ.  Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν η Ελπίδα Έδεσσας, ο ΆΡΗΣ κ20 και ο Απόλλων Κρύας Βρύσης. Η επιτροπή του τουρνουά θα αποτελείται από τους: Μάριο Παπαδόπουλο, Χρήστο Δημητριάδη και Λύσανδρο Αμιτζόγλου που εκπροσωπεί τον Απόλλων Κρύας Βρύσης.  Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 16:00
ΑΡΗΣ Κ20- ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ              17:00
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΑΡΗΣ Κ20                                 18:00
Μετά το τέλος του αγώνα θα απονεμηθεί το Κύπελλο στον πρωταθλητή του τουρνουά καθώς και τα κύπελλα της Ελπίδας Έδεσσας για την άνοδο όπως θα γίνει και η κλήρωση των λαχνών της ομάδας.  Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο την ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ στις 4 το απόγευμα. 

3)      Στις 9-10 Μαίου 2013 τα τμήματα τζούνιορ της Ελπίδας Έδεσσας θα συμμετάσχουν σε τουρνουά που διοργανώνει η Αναγέννηση Γιαννιτσών και θα είναι δωρεάν για όλους τους αθλητές της ομάδας     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more