Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Πανέτοιμος ο Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών για το Διασυλλογικό πρωτάθλημα taekwondo «εφήβων-Νεανίδων» και «Ανδρών-Γυναικών» στις 20-21 Απριλίου 2013 στο Ωραιόκαστρο


Στις 20 και 21 Απριλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης το Διασυλλογικό πρωτάθλημα «εφήβων-Νεανίδων» και «Ανδρών-Γυναικών»  στο ολυμπιακό αγώνισμα του taekwondo που διοργανώνει η Ένωση taekwondo Βορείου Ελλάδας (ΕΤΑΒΕ).
Οι πρώτοι από κάθε κατηγορία κιλών θα σχηματίσουν την επίλεκτη ομάδα Βορείου Ελλάδος που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό τουρνουά taekwondo στο Ζάγκρεπ της Κροατίας τον Οκτώβριο του 2013.


Από τον Α.Σ. «Φίλιππο» Γιαννιτσών θα αγωνιστούν 14 αθλητές –τριες και θα διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο που θα τους δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν με την επίλεκτη ομάδα.
Με προπονητές τους Γιάννη Γαβριηλίδη και την Ολυμπιονίκη Έλλη Μυστακίδου, αγωνίζονται: 1)Ιωαννίδης Ιωάννης, 2)Αξιωτίδης Αλέξανδρος, 3)Τοψίνογλου Ηλίας, 4)Θεοδωρίδης Αργύρης, 5)Ντολεσίδης Θεοχάρης, 6) Κουδέρης Πασχάλης, 7)Τσεκούρα Αμαλία, 8)Πλαλή Μελαχροινή, 9)Κατσιούδη Μάγδα, 10)Ιωαννίδου Αλεξάνδρα, 11)Παπαδοπούλου Αντωνία, 12)Γαβριηλίδου Εύη και με προπονητή τον Δημήτρη Μακρυγιάννη οι:1)Καλτσίδης Πέτρος και 2)Δήμογλου Μαρία.
Ο Προπονητής του Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών, Γιάννης Γαβριηλίδης, μας είπε: «τα παιδιά είναι έτοιμα να φέρουν και πάλι επιτυχίες στον σύλλογο και στα Γιαννιτσά. Από τα φιλικά των τελευταίων μηνών έχουμε θετικά συμπεράσματα και πιστεύω ότι θα έχουμε επιτυχίες σε διακρίσεις και μετάλλια. Πιστεύω ότι θα τα πάνε καλά όπως καλά τα πήγαν και οι κατηγορίες «παίδων –κορασίδων» στο επίσημο διασυλλογικό που έγινε πριν ένα μήνα και είναι στην επίλεκτη ομάδα που θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό τουρνουά taekwondo στη Σόφια της Βουλγαρίας 27 -28 Απριλίου 2013 και είναι οι αθλητές 1)Τσεκούρα Κων/να, 2)Σαουλίδης Χρήστος και 3)Σεσέντος Βασίλειος. Πιστεύω πως τώρα θα έχουμε περισσότερες πρωτιές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more