Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Με οκτώ μετάλλια γύρισε ο Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών από το Διεθνές Ανοιχτό Ευρωπαϊκό Τουρνουά taekwondo της Βουλγαρίας.


Με ένα χρυσό, δύο αργυρά και πέντε χάλκινα μετάλλια γύρισε ο Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών από το Διεθνές Ευρωπαϊκό Τουρνουά taekwondo της Σόφιας Βουλγαρίας που πραγματοποιήθηκε στις 27 Απριλίου.
Το κλειστό χειμερινό παλαί ντε σπορ της Σόφιας, φιλοξένησε 720 αθλητές –τριες ηλικίας 7 έως 13 ετών και οι αγώνες έγιναν με ηλεκτρονικούς θώρακες σε 8 τερέν.


Οι  αθλητές –τριες του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών κατάφεραν και πάλι να διακριθούν χαρίζοντας στην πόλη μας και στον σύλλογο μας 8 μετάλλια.
Οι  αθλητές –τριες που διακρίθηκαν είναι:
Χρυσό μετάλλιο: 1)Μανωλέμη Ναταλία.
Αργυρά μετάλλια: 1)Μποζατζούδη Μαγδαληνή, 2)Κουδέρης Πασχάλης.
Χάλκινα μετάλλια: 1)Χρυσάφης Γεώργιος, 2)Μανωλέμης Αλέξανδρος, 3)Χατζηλιάδης Γεώργιος, 4)Πλαλής Στέργιος, και με την επίλεκτη ομάδα Βορείου Ελλάδας χάλκινο μετάλλιο ο Σαουλίδης Χρήστος.
Επίσης αγωνίστηκαν οι: 1)Μυστακίδης Γεώργιος, 2)Χατζηβασιλειάδου Ελένη, 3)Ιμβριώτης Γεώργιος, 4)Καστρινίδης Γεώργιος, 5)Κεσίδης Αθανάσιος και με την Ε.Τ.Α.Β.Ε. οι 1)Τσεκούρα Κωνσταντίνα, 2)Σεσέντος Βασίλειος.
Οι προπονητές-συνοδοί του συλλόγου Γιάννης  Γαβριηλίδης και η Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου μας είπαν: «σχεδόν όλοι οι αθλητές –τριες έκαναν 4 και 5 αγώνες για να φτάσουν στο χρυσό και το αργυρό μετάλλιο και 3 αγώνες για το χάλκινο. Τόσο από πλευράς ποσότητας όσο και από πλευράς ποιότητας το πρωτάθλημα ήταν σε υψηλά επίπεδα και φυσικά τα συμπεράσματα ήταν θετικά. Τα 2 αργυρά μετάλλια χάθηκαν στον πόντο αφού ο Κουδέρης Πασχάλης έχασε (μετά από ισοπαλία) στον χρυσό πόντο και η Μποζατζούδη Μαγδαληνή στα τελευταία 3 δευτερόλεπτα. Όμως οι αγώνες έτσι είναι και κάθε φορά προσπαθούμε να διορθώνουμε τα λάθη μας για να γινόμαστε καλύτεροι. Στους αγώνες αυτούς πήραν μέρος σύλλογοι, επίλεκτες ομάδες και εθνικές ομάδες «Παίδων-Κορασίδων» γεγονός που ανεβάζει τον πήχη δυσκολίας στο τουρνουά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more