Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β με επιχειρήσεις της CUKARICA της Σερβίας


 Το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής, συνεχίζοντας την προσπάθειά του για την προβολή και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της Χαλκιδικής,  διοργανώνει επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β με επιχειρήσεις της πόλης της Cukarica της γειτονικής Σερβίας,  με σκοπό την προώθηση των εμπορικών και επενδυτικών συνεργασιών .


Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 από ώρα  10:00 έως 12.30 στον χώρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, όπου θα συμμετέχουν δύο ιδιοκτήτες τουριστικών πρακτορείων του Βελιγραδίου και ένας εισαγωγές φρούτων και λαχανικών .
Καλούνται οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, που δραστηριοποιούνται στο τομέα της εμπορίας και παραγωγής φρούτων και λαχανικών, καθώς και στις τουριστικές επιχειρήσεις (ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping κλπ) και έχουν ενδιαφέρον για συνεργασία, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ως και Τρίτη 14 Μαΐου 2013 και ώρα 12:00.
Οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων το νομού μας, ιδιαίτερα για τις τουριστικές επιχειρήσεις, θα πρέπει να έχουν μαζί τους διαφημιστικό υλικό της επιχείρησής τους.
Επισυνάπτουμε τη φόρμα συμμετοχής που πρέπει να αποσταλεί συμπληρωμένη στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο fax 23710 21355 ή στο e mail: info@epichal.gr.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΓΚΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more